| djnino a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de caini:
Am un ciobanesc german i-ar prietenul meu un ciobanesc mioritic al meu este baiat i-ar al lui catea.La inceput al meu latra pe ea dar dintrodata nu mai latra si doar sta si se uita, cateaua ei il musca pe al meu iar al meu doar mai latra dar nu o musca, Cum ar trebui sa imi fac cainele mai agresiv? Cine raspunde correct fundita

Răspuns Câştigător
| JuStKid a răspuns:

laughingno sa reusesti niciodata. pentru ca nu poti pune o catea cu un caine sa se bata! daca il pui fata in fata cu un caine o sa vezi ca e agresiv! bfta!

5 răspunsuri:
| usernamebpla a răspuns:

Pai ...sa sti ca cainele dc ii mai mare (varsta) nu cred ca prea poti sal schimbi, dc vrei un caine agresiv ia-ti altu mic, si il tragi de urechi de coada, nuh tare tare, da cat sal enervezi, cu caini astea mari nu mai mere!

| luna a răspuns:

Orice caine trebuie sa fie sociabil si sa inteleaga cand si cum trebuie sa reactioneze.Nici o rasa da caine nu trebuie sa fie obisnuit agresiv.

| djnino explică:

Lucutzcatalin au 2 luni amandoilaughing

| gogusamsung a răspuns:

Eu în locul vostru aș ieși în oraș la un double-date laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un ciobanesc german care a facut pe 10 sept 6 luni si inca nu sia ridicat urechile si le ridica doar dupa ce se trezeste si cand alearga sau sta cu capul in jos crying i-am dat calciu cu vitamine timp de 3 saptamana si i-am facut toate jaccinurile dar tot nu si le ridica.am uitat sa mentionez ca le are ridicate doar pentru putin timp dupa care ii cad crying imi puteti spune daca i se mai ridica si ce ar trebui sa fac?