| Flaviius87 a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei care au cateva minute libere? va place blogul meu? ce ar trebui sa mai schimb la el? sau ce subiecte v-ar placea sa cititi in el? http://trebuie-sa-asculti.blogspot.com/

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună interesant blogul tău,plăcut nu numai ochiului... Aş dori să te întreb ce este cu această frază "Atenţie!
Pe acest blog, fiecare al treilea reclamant va fi împuşcat!
Până acum au fost deja doi... : ) " Lămurşte-mă şi pe mine! Am mai văzut acolo pe margine "Dacă ţi-a plăcut, poţi scăpa de mărunţişul din buzunare aici..." Mi-ai smuls un zâmbet,mulţumesc.
Îmi place blogul de la conţinut până la aspect. Nu este nimic înghesuit, ci totul clar şi limpede, mai puţin fraza de-nceput.
Ce subiecte ne-ar plăcea? Întâmplări reale sau imaginaţia ta transpusă pe-o pagină a blogului tău. Ar fi frumos.
O zi minunată în continuare!

4 răspunsuri:
| sabilopod a răspuns:

E ok. imi place.

| Flaviius87 explică:

Despre ce subiecte ti-ar placea tie sa citesti in viitor pe acest blog?

| Flaviius87 explică:

Fraza de inceput am adaugat-o pentru ca mi-a placut cum suna...crezi ca ar trebui sa-l aerisesc in acea zona?
P.S: eu in general povestesc din intamplari reale. O sa incerc sa imi las imaginatia sa zburde pentru un post nou!
Multumesc frumos pentru toate parerile/sfaturile tale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu înţelegeam de aceea am întrebat. Eu ţi-am spus părerea mea,acum rămâne la alegerea ta ceea ce doreşti să schimbi, adaugi în blogul tău.
Mult succes pentru următoarele postări, sper să ne surprinzi de fiecare dată.
O zi frumosă în continuare!