Simplu i-am spus la mama ca imi doresc ft tare un caine si mi-a luat cu toate ca tata nu era d acord si a zis ca il arunca din casa. dar pana la urma si tata s`a atasat ft mult d el si avea grija d el si toate
Eu sunt părinte , iar fiul meu a avut la vârsta de 10 ani un câine pentru că a promis: să nu îl lase în camera lui, să nu îl sărute, să îi dea de mâncare, să cureţe dacă face murdar. A fost o căţeluşă. În scurt timp el o numea sora lui şi a făcut tot ce a promis!
Fă-mi o vizită pe lecturirecenzate.ro. O să-ţi placă.
Greu. a trebuit sa invat din greu si mi-a luat ceva timp pana i-am convins. In final am primit un catel dar '' tu il duci la plimbare, nu il lasi in camera, nu sare pe pat, isi face treburile afara '' etc, dar lucrurile nu mai sunt chiar asa. Oricum multa bafta, vei avea de lucru cu el.
Nu a fost nevoie sa ii conving pentru ca mi-am luat caine fara voia lor si cand l-am adus acasa nu au mai avut ce sa spuna s-au trezit cu el in casa ) si afara nu puteau sa-l dea ca eu dadusem o gramada de bani pe el si faceam ditamai scandalul daca ma lasau fara caine
Boss_Vlady_1999 întreabă: