anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

situatia e in felul urmator: am 19 ani, am trecut prin multe chestii, am pacatuit mult consider ca prea mult, am trait cum am vrut, am facut destule prostii pacate si chestii de care imi pare rau, si pe care nu vreau sa le mai fac niciodata. OK, simt ca vreau sa ma intorc, si m-am intors oarecum la Dumnezeu, dar vreau sa ma apropii si mai mult, si simt nevoia de pocainta, simt ca vreau sa fiu botezat in apa, simt ca trebuie sa fac lucrul asta, eu fiind ortodox, vreau sa spun ca nu stiu nimic despre "sectele" sau "gruparile" acestea "pocaite" adica, nu stiu nimic despre obiceiurile lor si nu stiu despre diferentele dintre ei, stiind ca sunt mai multe "secte". de acest gen am vazut mai multe marturii pe youtube. de la diferiti oameni pocaiti, in care ma regasesc. vreau sa fiu iertat, vreau sa ma intorc la Dumnezeu, sa imi predau viata in mainile Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos. va rog sa ma ajutati. sunt putin derutat, nu stiu unde sa merg, si ce sa fac. cum sa procedez. Dumnezeu sa va binecuvinteze! imi cer scuze ca am postat aici, dar aici cred ca voi gasi ajutor, un raspuns, o indrumare orice! happy va multumesc!

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciao, vreau sa stiu dacà ai gasit vreun raspuns la intrebarea ta... dumnezeu sa te binecuvanteze...by

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei asculta aici, am fost in aceiasi oala ca si tine familie de ortodox, nu eram impacat cu sufletul, nu stiam ce trebuie sa fac, eram foarte depresiv; asculta aici nu trebuie sa mergi la nici un preot caci ei nu te pot ajuta crede-ma eu mi-am gasit pacea sufleteasca ma simt fericit bucurs si stiu ca am pentru ce sa traiesc Isus Hristos te poate ajuta, Dar ca sa te simti impacat trebuie sa te ''nasti din nou '' asa a spus Isus catre nicodim '' adevarat iti spun ca daca nu te nasti din nou nu vei vedea imparatia cerurilor " ce trebuie sa faci este sa te pui pe genunchi in locul in care te afli tu si sa iti marturisesti pacatele inainte-a Lui Dumnezeu, si sa I promiti ca nu mai faci ce ai facut pana acum sa te caiesti pentru pacatele tale, sa iei Sfanta scriptura si sa citesti din Noul testament si acolo vei gasi calea spre fericire, adevar si pace Isus a spus " Eu sunt calea, adevarul si viata, cine crede in mine are viata vesnica " intra pe idu-l meu de messenger piciurel@yahoo.com si te voi sfatui mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragul meu prieten si ceilalti participanti la acest... raspuns, in primul rand nu poti numi "secta " un cult pe care nu-l cunosti de loc si de care nu sti ca poate avea un numar de membri, la nivel mondial, mult mai mare decat cultul ortodox. In al doilea rand intrebarea ta trebuie adresata doar lui Dumnezeu, pe care il poti gasi daca sti unde sa cauti. In al treilea rand daca vrei cu adevarat lucrul acesta trebuie sa te lasi doar calauzit de ceea ce vei primii atunci cand ceri de la Dumnezeu.In al patrulea rand, tine minte un lucru care iti va salva viata si te va conduce si la vesnicie --- CU DUMNEZEU NU TE POTI JUCA--- nici macar nu incerca sa o faci. Daca vrei sa ai o conversatie pe tema asta trimite-mi un e-mail pe danutmihai75@yahoo.com. Nu raspund la provocari ce jignesc. Dumnezeu sa ne dea lumina la toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna. Nu stiu cat de veche e postarea ta eu intamplator am nimerit pe site ul asta si am simtit dorinta sa ti spun cateva cuvinte. Si eu am fost botezata la ortodoxi si la vara o sa ma botez la "pocaiti" cum ii numeste lumea si sunt f f fericita. E cea mai mare. Implinire a vietii mele. daca iti doresti cu adevarat sa te apropii de :
Dumnezeu roaga te si lasa ti viata in mana Lui si el te va calauzi si iti va arata calea ce trebuie sa o urmezi. Dumnezeu sa te ajute. Cu drag, alina

| Parker_2310 a răspuns:

Eu zic ca in primul rand ar trebui sa mergi la un preot, cred ca te-ar intelege si te-ar putea ajuta, asa sa iti zic in mare despre secte. nu prea stiu nici eu, dar te poti documenta la cineva care face parte dintr-o anumita secta. Insa daca tot esti ortodox este bine sa te duci la preot pentru ca el cu siguranta te va ajuta.

| dan_6968 a răspuns:

Daca ai nevoie de informatii sau sprijin sau vrei pur si spimlu sa vorbim id logia_2001

| abby_6509 a răspuns:

Sa te intorci la Dumnezeu inseamna sa vii la El, sa recunosti cine esti: un om cu greseli, care face raul si care are nevoie de iertare si de o schimbare in viata.stii, Iisus Hristos nu a murit degeaba, a vrut sa ne aduca o speranta pentru viata ns- ea poate fi schimbata, restaurata. El chiar face minuni daca Il lasi. E cel mai bun prieten si totodata un Dumnezeu ce merita tot respectul si aprecierea! Cel mai important e sa vorbesti cu El - e simplu, nimic deosebit sau complicat.Cat despre biserica, de multe ori ea e doar o cladire pe care oamenii au facut-o si poate Dumnezeu nu prea locuieste pe acolo. Ideea e ca nu conteaza ce secta, denominatiune (si altele) esti, conteaza IISUS si relatia pe care tu personal o ai cu El.Asa ca 'enjoy Him!' happy

| ssimonica a răspuns:

Ei bine... preot sau pastor ce o fi... singurul mijlocitor intre oameni si Dumnezeu este Isus Hristos Domnul! Domnul sa va binecuvinteze!

| ssimonica a răspuns:

Daca nu te vei intoarce cu ADEVARAT la EL... eu nu vad lucrurile asa simple andreea... Domnul ne iarta, dar trebuie sa ne mantuim. pentru asta ne nastem, nu? sau de ce crezi ca te-ai nascut, sa duci o viata trecatoare si gata? sau sa ai o sansa pentru a trai vesnic cu Domnul?

| emanuella235 a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa stii ca nu exista SECTE! Este minunat ca ai realizat ca viata fara Dumnezeu este-pierduta-0... Daca intr-adevar crezi,fa alegerea oentru Dumnezeu,dar nu uita ca devenind crestin, vei avea o multime de incercari si chiar cei mai apropiati oameni te vor goni, dar lasa ca Isus sa-ti fie mingierea si increde-te in El.Multi vor spune ca e pacat sa te indrepti pe alta cale de slujire decit cea pe care ti-au dat-o parintii, dar tu nu trebuie sa implinesti traditii, tu trebuie sa traiesti dupa bunul plac a lui D-zeu.Esti foarte bravo ca vrei sa faci pasul spre neprihanire, ajungind astfel in haine albe vei intelege ca DUMNEZEU ARE PRIORITATE! Mult curaj si D-zeu sa te binecuvinteze!(nu uita ca din dragoste pentru tine EL si-a dat pe singurul sau fiu...)

| Bulgaru_Yoo_Ionut_1983 a răspuns:

Am citit aceasta intrebare si mam bucurat foarte mult ca si tu esti o persoana la fel ca mine cu teama de dumnezeu, sfatul meu este sa te pocaesti sal primesti pe domnul isus in inima.nu conteaza ca ai facut pacate iti vor fi iertate, eu cand eream copil mergeam cu parinti la adunare dar crescand mai mare mam lepadat de domnul isus pentru ca am fost influentat de satana mi-au placut poftele lumesti acum mi-am dat seama ca viata asta este doar un hauus este asa de scurta incat nu poti intelege nimic, eu in momentul asta nu sunt in Romania sunt in Italia dar in luna august vin in Romania sal primesc in inima pe isus... omule grabestete sa intri in casa domnului el te vrea ca ai credinta in tine te rog grabestete.

| mihutescuandreeacristina a răspuns:

Parerea mea este ca Dumnezeu iti va ierta pacatele chiar cat de mari sunt ele... Dumnezeu nu iarta decat un singur pacat. daca iti iei viata singur.eu te sfatuiesc sa mergi sa te spovedesti, sa te impartasesti.nu neaparat sa te pozaiesti. e bine ca esti ortodox. Dumnezeu te va ierta pentru ca ti-a parut rau de faptele tale.