Sa inteleg ca tu vrei neaparat sa joci pe HIGH toate jocurile nou aparute nu? si tu ai calculator SLAB din 2005-2006. Cumpara-ti un sistem nou, daca vrei si un PC pentru gaming, in 25 milioane ti-ai ales cu un super-pc sa poti juca toate jocurile la maxim (in cazul meu). Pentru moment ai putea joca pe o rezolutie mai mica...Medium, sau chiar LOW (asta daca sacadeaza) dar daca tu imi zici ca se restarteaza si se inegreste ecranul...eu cred ca placa ta video iti moare, fie e arsa, fie nu are o racire buna.
Incearca sa dai setarile pe medium/low, daca nu merge nici asa atunci reinstleaza driverele placii video.
Sall; un mic sfat : nu mai baga tot felul de prostii ( prg, jocuri... care nu iti folosesc ) si uitate mai intai la cerintele jocului si compara-le daca sunt compatibile
Daca ai pc-ul slab la ce tii setarile pe ''high''? da-le pe slow! Probeaza aici sa vezi daca jocul sau jocurile merg pe pc-ul tau:
PC COMPATIBILITATE JOC
Pentru a afla daca pc-ul tau e compatibil pentru joc intra aici: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ scrie jocul in prima fereastra sau cauta-l in a doua fereastra (ai o sageata - clik in dreapta la fereastra)
apoi click pe "Can you run it?". In final ai sa observi daca ruleaza jocul pe pc-ul tau sau nu! (nota :daca iti cere sa instalezi Java instaleaza) Bafta!
Mersi baieti.
Nu tin neaprat sa joc cele mai noi jocuri si mi-ar placea macar alea vechi din 2004 sa le joc pe high, ca n-am zis jocuri mai noi de anii astia.
PSaca am un buget de 40 de milioane probabil imi iau pc bun, dar il vreau din piese ca sa iau toate bune, nu una buna, alta varza.
Doar la jocurile astea face asa, placa video o am din 2008.Cum fac sa vad de care e?
Adryan657 întreabă: