| Farcas a întrebat:

Am si eu o problema cu calculatorul.Nu mi-am mai facut windowsu de mult(cam 3 luni)dar de cateva saptamani, tot mi se restarteaza singur, apoi cand sa se aprinda se da iar restart si tot asa de mai multe ori pe rand pana sa mearga iar. Poza de pe desktop nu`mi ramane acolo, ci dupa maxim 20 de minute, se schimba singura in negru. Daca vreau sa il inchid si dau,, Turn off,, el mi se da restart si se aprinde iar(nu reusesc sa-l inchid, doar daca il scot din priza) Sa uitat prietenul meu la el duminica, si mi-a sters toti virusi din calcuator cu ajutorul antivirusului, dar tot asa merge(cei drept ca am avut o gramada) Vreau doar sa stiu daca cu o reinstalare de windows s-ar putea rezolva problema? Mai ales aceea cu restartu singur ca ma disperta deja .Multumesc:*

11 răspunsuri:
| LORY a răspuns:

Da! Sigur! REinstaleaza windows-ul si totul va fi ok! DAca spui ca ai avut atatia virusi... e normal sa nu mai meraga cum trebuie!

| cosmingcc a răspuns:

Se rezolva daca il instalezi cum trebuie dar v'a trebui sa pui si u un antivirus pe el. pentru ca am meu face 2 ani happy si inca nu am luat virusi. aa si mai trebuie si sa stii pe unde umbli pe net si ce instalezi k maj antv nu vad si asteawinking

| LORY a răspuns:

Cum spune si @cosmin dupa ce iti instalezi window nou, instaleaza si un antivirus, dar totusi, chiar si cu antivirus tot o sa mai "faci rost" e cativa virusi draguti sad Deci la o anumita perioda de timp (1 -2 ani) reinstaleaza window-ul, pentru. ca pc-ul sa mearga ok. Stiu din proprie experienta! crying

@cosmin ce antivirus folosesti de nu ai luat nici un virus in 2 ani? :O

| Parintele a răspuns:

Windowsul se reinstaleaza din 6 in 6 luni nu o data la 2 ani. Daca dupa reinstalare defectul se mentine verifica sursa, insa sigur rezolvi cu reinstalarea windowsului..am avut si eu doi clienti cu aceasta problema si s-a rezolvat.

| cLaudYu a răspuns:

Eu nu mi-am mai facut windowsu din martie anul acesta.laughingSi inca imi merge...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Formateaza partitiile si reinstaleaza windows-ul. Asta ar trebui sa rezolve problema. Si cauta un antivirus pe care sa te poti baza...

| asko a răspuns:

Apropo, folosesti internet explorer si fara nici un antivirus cumva?
cocktail molotov

| Farcas explică:

Am antivirus, dar nu stiu cat de bun e.Am avast. Dar am sa fac windowsul iar.Multumesc de raspunsurui.Si cosmin. ce antivirus folosesti?big grin

| marian6 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie dar reformateaza caculatorul si gagati si un antivurus foarte bun si gata n-o sa mai ai propleme cu el mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand il inchizi s il scoti din priza? Daca il scoti nu se salveaza setarile.
Inchide calculatorul de la start ca sa ramana poza pe care ai pus-o pe destop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa il duci la reparat altfel o sa continue asa pana nu se mai deschide de tot si mie mi s-a intamplat asa