| Ixiii_1105 a întrebat:

Am si eu o problema. Deci imi apare C incarcat app. tot [ apare cu rosu ] si nu stiu dc, deoarece eu nu am instalat sau bagat nimic in C. Dc apare asa?

Răspuns Câştigător
| brandiburu a răspuns:

Depinde cat spatiu are alocata acea partitie. Depinde, de asemenea, de ce versiune de Windows ai (la Vista erau probleme serioase pe tema asta - s-a scos un fix dar aici nu stiu daca tu l-ai instalat).

Eu am scapat de problema asta - am 4 HDD-uri (intamplarea a facut asa). Un hard de 250GB l-am facut C:\ - am bagat acolo Windows, instalat programe, jocuri, etc. Are Windowsul o gramada de timp si merge ceas, nu mai stau sa ma complic cu alte si alte partitii sau cu aduceri aminte.

3 răspunsuri:
| Mishoo a răspuns:

Aproape toate programele pe care le instalezi au fisiere si in windows, chiar daca nu le instalezi pe C. depinde si cat de mare e partitia. daca ai 10 giga si folosesti windows 7 de exemplu e logic ca nu mai ai spatiu... apoi mai e memoria virtuala la care ajungi asa : click drept pe my computer ->properties -> advanced ->de la performance alegi settings -> iar advanced -> change te poti juca cu ea, o poti pune fixa in functie de ce iti recomanda acolo. apoi poti dezactiva system restore ca oricum e de rahan, asa: click drept pe my comp -> properties -> system restore si alegi "turn off system restore..."

| maryanu a răspuns:

Si eu am avut aceasta problema, reinstaleaza ws din nou si va fi ok :d.

| Cris_1842 a răspuns:

S-ar putea sa ai virusi recomand sa scanezi cu un antivirus