| Orbithh a întrebat:

Am si eu o problema la care vreau raspuns urgent:Cand am intrat pe clopotel mi s-a facut pagina de clopotel mica si nu se vede nimic bine cum sa imi fac pagina mare la loc. P. S. am facut ceva cu mouse-ul de mi s-a facut pagina mica.

Răspuns Câştigător
| Rikaa a răspuns:

Da tine pe CTRL si cu roata de la mouse da in sus sau in jos

6 răspunsuri:
| AnonimuszWss a răspuns:

Pentru a face pagina mare.dai click dreapta oriunde pe pagina de pe clopotel unde se vede mica, settings si apoi reglezi acolo cu bara aceea. Funda?

| Cosmiii a răspuns:

Pai tine apasat pe ctrl si roteste rotita de la mouse ca sa se vada mai mare.

| stanlaura80 a răspuns:

Buna! pai, mai intai trebuie sa dai click pe o parte din dreapta sau din stanga a paginii ( partea alba ) iar apoi dai click pe +. Dupa aceia dai din nou click pe pagina ( partea alba ) si ai marit pagina. Sper ca te am ajutat! big grin fundita? big grinbig grinbig grin :*:*:*

neluL
| neluL a răspuns:

Tine apasat pe tasta Ctrl si apoi mareste pagina cu rotita de la mouse cat vrei! Si mai vezi ca sus in dreapta langa angryde unde inchizi pagina/browser) ai un patrat ->da clik pe el!

| Bogdanst a răspuns:

Faci pasi urmatori, intri in pagina de internet si apoi ti pasta pe Ctrl si dai de rotita de la mouse, si de acolo ai de a mari sau a micsora. Sper ca ti-a fost de ajutor.
O zi buna

| KosmYnTDR a răspuns:

Cred ca poti sa apesi pe F11. De obicei asta cace sa dispara bara de jos pe pagina web si sa ai o imacine mai mare!