| AnaaML a întrebat:

Am si eu o problema. Vreau sa fac si eu o "dedicatie" frumoasa pentru mama si cea mai buna prietena. ceva de Craciun.

Cel mai bun raspuns, funda.

Răspuns Câştigător
| Biia14 a răspuns:

Buna! Uite aici o serie de mesaje frumoase de Craciun pentru cei dragi:

Hai sa ne distram anul acesta de Craciun impreuna, asa cum o faceam odata, in jurul bradului ce astepta sa fie impodobit, iar eu ca un copil neastamparat, ve domin cu intrebari‚ cand vine Mos Craciun? Oare-i departe’, si amandoi ma luati in brate si-mi spuneati inca o poveste. Pentru clipele acelea minunate, voi incerca din rasputeri sa nu ma simtiti departe! Craciun fericit!

M-am chinuit sa fac pentru parintii mei dragi cele mai frumoase cadouri din lume dar din pacate nu mi-a iesit nimic gandindu-ma la toate clipele ce le-am petrecut impreuna. Pentru ca atunci cand ma gandesc la ce vi se potriveste, exact atunci dragostea mea creste si cred ca un dar mai frumos pentru voi ar insemna sa devenim iarasi NOI

Oamenii mari s-au nascut din oameni mari ca voi, din oameni care au stiut sa umple Craciunul celor mici de zambete mari, de oameni care au stiut sa uite de datorii doar de dragul de a face moftul neastamparatului din sufragerie care danseaza in jurul bradului. Pentru asta va iubesc si sunteti cei mai dragi parinti ai mei, pentru ca n-am primit cadouri mai frumoase in afara de cele pe care le-ati cumparat cu drag

Cand eram mic m-ati invatat sa fiu rabdator si mi-ati aratat ce e caldura sarbatorilor de iarna. Cand m-am facut mai mare mi-ati deschis portile catre viata, chiar daca am lasat in urma lumea de basm. Rabdatori vreau sa fiti si voi si sa stiti ca voi ajunge in curand acasa cu un cadou pe masura asteptarilor voastre: de mine impachetat cu multa dragoste si cu o fundita pe care scrie „Craciun Fericit din tot sufletul

Atunci cand esti mic si visezi, iar in Mos Craciun tu crezi, parca ii iubesti si mai mult pe cei care te-au crescut. Dar pe masura ce te maresti tot mai mult ii iubesti pentru ca in sufletul tau e o dimensiune mai mare care sa-i cuprinda pe ambii parinti tot mai mult, tot mai bine. Craciun Luminos sa aveti parintii mei si nu uitati de masa de Ajun, pentru ca voi fi alaturi!

Ho ho Ho cu Mos Craciun, am ceva ca sa va spun: ca sunteti ai mei parinti, tare dragi si mult iubiti, iar de sfanta sarbatoare eu o sa v-aduc din zare, multe minunatii ca de la niste bine crescuti copii. Chiar de are Mosul sacul mic, eu m-am chinuit un pic, ca sa-i pot fura ceva, sa-ti aduc si dumneata. Cu drag!

Mama, e acea persoana care isi iubeste copilul neconditionat
indiferent de cate, sau ce greseli a facut, totusi doar 4 caractere
pentr-o persoana atat de speciala sunt putine, nici toate cuvintele
din lume nu pot descrie o persoana atat de speciala cum esti tu. Te Iubesc MAMA
iti doresc sa ai un Craciun Fericit, bucurie in suflet si multa sanatate.

Afara-i frig si ninge, Craciunul a sosit, as vrea sa fiu cu tine MAMA,
dar NU s-a putut! Te iubesc ca pe-o comoara … ceva nepretuit.
Abia astept la VARA, sa vin si sa te pup. Craciun Fericit, Multa sanatate,
Bucurie si tot ce iti doresti MAMA.

Un zambet, aduce intodeauna alt zambet. Un sentiment curat si sincer
ca al tau MAMA nu poate trece neobservat… Te Iubesc
mult si Craciunul e ocazia potrivita sa-ti amintesc, ca esti singura
persoana care imi incalzeste sufletul atunci cand ma gandesc la tine.

Draga MAMA, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun tin sa-ti
amintesc cat de mult eu te Iubesc, Chear daca acum sunt departe,
gundul meu e la tine, la cea mai scumpa Mama, la MAMA mea minune.

Mama, de Craciun iti ofer cadou acesta carte de dragoste,
pentru ca dragostea e cel mai scump si mai frumos cadou pe care mil-ai
oferit si tu cu atata generozitate. Te iubesc mult si Craciun
Fericit.

Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.

O furtuna imi aminteste de cat de frumoasa e vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viata!

Tu esti cea care ma poate asculta, alaturi de tine imi pot invinge temerea... tu m-ai incurajat sa trec peste infrangeri si sa ajung spre victorii. Esti o adevarata prietena!

De s-ar intampla sa-iti fie dor, si ce frumos ar fi, de ar fi asa impreuneaza-ti cele doua maini si inchipuie-ti, inchipuie-ti ca una este a mea

Sa ne dorim aceleasi lucruri si sa nu ne dorim aceleasi lucruri - aceasta este prietenie adevarata!

Sper sa-ti placa! Sarbatori fericite! Funda? puppy dog eyes

0 răspunsuri: