Bună, Andra!
Şi eu am un peruş adorabil. Nu ştiu cum se face dar al meu a învăţat să intre şi să iasă din colivie nu doar când vrea el, ci şi când vreau eu. De exemplu, atunci când e târziu şi vreau să mă culc, îl iau pe mână şi îl duc eu la colivie şi intră făr' să comenteze nimic.
Dacă nu vrea să intre singur eu nu văd decât o soluţie: stingi lumina şi îl prinzi tu cu mâinile.
Si eu am doi perusi, dar nu ies singuri din colivie, chiar daca e deschisa usa coliviei, ii scot eu afara din colivie prin casa, si cand pun la loc in colivie nu e nici o problema, se simt jucausi/perusul tau se simte singur si sa obisnuit sa fie liber, cumparai o papagalita si nu vei mai avea probleme si nu se mai simte singur in colivie...
Si eu am un perus la fel de nazdravan! mi-a distrus degetele ciupindu-ma atunci cand incercam sa-l prind pana mi-am dat seama cum se face(eu asa procedez): il las sa se aseze pe mobila, ma furises prin spatele lui, si pun o caciula peste el. apoi il iau usor si tin deschizatura caciulii pe portita custii iar el intra singur...
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: