Pai poti asculta muzica te poti uita la un film online poti incerca si alte jocuri interactive cum sunt conquiztador sau remi online s. a sunt o sumedenie de lucruri pe care le poti face, poti vorbii cu prietenii pe mess, poti desena in paint, poti ajuta oamenii pe TPU, si lista continua...
Buna! stiu momentu este cel mai penibil moment.intra si raspunde pe TPU eu ieseam dimineata si veneam seara de la prieteni asa mai uitam si eu ca nu am ce face.asculta melodii sau citeste o carte? du-te si joaca ceva amuzant o sa vezi ca nu o sa mai dureze mult si cand o sa fie gata o sa te simti ca in rai
Iesi cu prietenii, uite-te la un film uite un site filme.net online, joaca conquiztador, joaca jocuri uite un site y8.com,iesi afar cu prietenii, vorbeste cu prietenii pe mess, poti raspunde la intrebarile de pe TPU, poti desena, salveaza poze cu diverse lucruri care iti plac(peisaje, animale, cantareti favoriti)daca ai web iti poti face noi poze, origami sau quilling, asculti muzica, iti creezi un jurnal daca vrei in cazul in care nu ai unul, faci curat prin calculator in cazul in care este dezordine, faci un sudoku, citesti o carte. Sper ca te-am putut ajuta.Bafta
Sunt o gramada de site-uri unde poti sa urmaresti tv online. da un search pe google. poti sa te uiti la orice canal vrei