| Mariusssss a întrebat:

Am televiziune analog de la RCS-RDS. Am avut ceva probleme cu semnalul iar la telefon le-am spus ca detin doua televizoare pe acelasi abonament dintr-o prostie. N-am fost atent sau mai bine spus am uitat ca nu trebuia sa le spun :-D Nu mi-au spus nimic dar intreb doar daca mai este cineva in situatia asta si daca i s-a cerut sa plateasca doua abonamente? Repet TV analog nu Digi TV

2 răspunsuri:
| angel74dm a răspuns:

Poţi să ai 30 de televizoare conectate la cablu, nu are nici o importanţă., de-aia nu ţi-au zis nimic. Ce, dacă-ţi bagi curent în casă, trebuie să dai numărul de prize? laughing Şi chiar la satelit digi poţi conecta câte televizoare vrei, doar că o să vezi acelaşi program pe toate... Probabil de-aia te-a întrebat câte televizoare ai, că dacă ai mai multe poate să fie la tine baiul, nu de la ei, deci mişcă de firele alea pe acolo, mai ales la intrare în spliter...

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Eu am doua televizoare si platesc un singur abonament. Nu se platesc doua. Cand am avut probleme cu distribuitorul au venit si l-au reparat desi eu il pusesem. Deci, nu-i problema.