| esrarkeş a întrebat:

Am tezele acus si nu stiu cum sa invat bine si eficient. Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| DonAnonymius a răspuns:

Fă-ţi o listă cu ce să înveţi.O schemă.La română de exemplu învaţa trăsăturile fiecărui gen.Aşa, când mai uiţi din ce ai învăţat te gândeşti la trăsături şi la ordinea lor şi poţi fi creativ şi sa formulezi tu.La matematică singurul mod de a învăţa bine şi eficient e să repeţi mult pănă bagi la cap.Adică lucrând multe probleme.Că aşa dacă toceşti uiţi repede.Hai succes.

7 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

Fi atenta in clasa
Invata 30 minute si fa o pauza de 10 minute.

| virusake a răspuns:

Sintetizeaza cumva materia. Tine-te de profesori si intreaba-i ce sa inveti mai bine si nu te complica sa intrii in detalii.

Eventual, incearca si asa ceva:
http://www.naturaplant.ro/produse/233/Memo_On_%28100_tab%29
Pe mine m-au ajutat cand am avut de invatat mult.

| esrarkeş explică:

Sunt in clasa a V-a

| esrarkeş explică:

Si eu vreau tehnici de invatat

| Smk_3080 a răspuns:

Trebuie sa fi relaxat sa ascuti muzica sau ce vrei
cand dai teza sa nu te gandesti ca e o teza sa te gandesti ca e o simulare sau o lucrare obisnuita si cel mai imp sa nu ai emoti
nu stiu dc toti aveti emotihappy
la mine merge nu stiu daca si la tine

| Rares24 a răspuns:

Pai...si eu am marti! sad te sfatuiesc si ma sfatuiesc laughing sa luam caietele si sa invaaaaaatam!

| AlpiNN_3436 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa inveti pentru tezehappy eu am copiat chiar si la teze/examene e mult mai usor sa copiezi decat sa inveti.Deviza mealaughing:Ori iau 10 ori iau 1. dar daca tt vrei sa inveti ceva te sfatuiesc sati imparti tot ce ai de invatat si sa elimini cateva din ele. Spre exemplu daca ai de invatat 5 comentarii stupide la lb romana poti invata doar 3 cel mult 4 probabilitatea sati pice cea care nu ai invatat-o este foarte mica si astfel le vei invata mai bine pe celelalte.

bafta la invatatlaughing