| mia100خوبصورت a întrebat:

Am un caiet fain si nu stiu ce sa scriu in el.Idei?

Răspuns Câştigător
| Meli34 a răspuns:

Pai scrie-ti jurnalul sau daca ai talent deseneaza ceva in el. poti sa inventezi niste poezii si sa le scrii acolo. sau daca nu iti mai dau o idee. scrie pe fiecare pagina cate o persoana. de ex: MARIA: -draguta -darnica -cateodata enervanta -rade din orice. si apoi incearca sa o desenezi. chiar daca nu ai talent, deseneaza-i parul cum isi prinde ea de obicei sau cum ii place sa se imbrace, etc. si ii faci asa pe toti colegii, prietenii, chiar si pe membrii familiei tale. Poti sa le scrii chiar si cate o porecla: Ana-banana, Bianca-tolomaca :)) sau fa-le cate o poezie: Alexandru e copilaros/ Imi ia mancarea si o da pe jos/ Cateodata e nervos/ Imi vine sa ii bag capul in cos :))))) sau daca nu, cauta pe net glume, bancuri si care iti plac le scrii acolo in carnetel si le faci si cate o imagine pe langa. de ex. ai bancul cu 2 maimute si desenezi 2 maimute. Cauti si tu pe net la google imagini maimute daca nu ai talent si le desenezi: http://www.google.ro/......tp?/search sper ca te-am inspirat :) succes :)

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți face un oracol.
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Mici povestioare despre prieteni si colegi.

| ZeePinkStar a răspuns:

Buna happy Fa-ti un jurnal, scrie melodii, poezii, citate din carti, jocuri, amintiri, fiind primavara flori/frunze la presat si scrii la fiecare de unde o ai, un program zilnic, lucruri pe care vrei sa le indeplinesti, gasesti tu ceva happy

| valentingb a răspuns:

Mergi la scoala si o sa scrii mai mult decat ai vreahappy

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Pai poti sa scrii impresii pe care le ai la varsta ta despre tot ce te inconjoara.Eu aveam un caiet cu foaie alba in care desenam.Imi placea foarte mult.Am gasit pente 8 ani cateva desene si am ramas impresionata.Percepeam totul cu totul altfel pe atunci.Pacat ca nu am gasit si restul caietului.Fa-ti un fel de jurnal, sau chiar oracol in care prietenii tai sa se descrie.Ori, daca ai telent poti sa desenezi.Crede-ma,eu regret ca mi-am pierdut multe amintiri de cand eram mica. Avem o multime de diplome, de desene, de teste, de oracole, avea si un jurnal imens.Acum am gasit doar cateva pagini in care caracterizam un peisaj.Intr-adevar,am avut o imaginatie iesita din comun.Foloseste tot ce prinzi in mana si foloseste-l ca pe o amintire de care te vei bucura in viitor.
Ce regret caietul ala! Inca nu stiu ce s-a intamplat cu el.Cred ca cineva mi l-a ars.Il iubeam.
Eu iti urez spor la orice idee iti alegi si nu uita, amintirile astea nesemnificative iti bucura inima!

| TheStory a răspuns:

Fa probleme la mate.

| fadnox a răspuns:

Compozitii proprii de orice fel, citate sau fa-l jurnal

| mia100خوبصورت explică:

M-am gandit sa scriu versuri la melodii ce parere aveti?

| AndreeeexD a răspuns:

Scrie povesti :] sau fa-l Death Note cum a zis UnleashedPsycho :]]]

| DaveMustaine a răspuns:

Scrie ce ti se intampla in fiecare zi...

| ORDKEO a răspuns:

Poezii,fa-l jurnal daca nu

Răspuns utilizator avertizat
| REDNEK a răspuns:

Intamplat sa am un caiet misto si sa nu am ce scrie in ellaughing.

| Alex442 a răspuns:

-poti sa scrii in el la materia ta favorita;
-poti sa scrii ce ti se intampla;
-poti sa scrii ce iti convine si ce nu la colegii, prietenii tai;
-poti sa scrii tot ce iti imaginezi(te ajuta si la creativitate la romana, daca scrii ceva frumos, ma refer nu prostii, poti sa il dai profei/profului de romana si poate iti da puncte la nota sau 10 in catalog)
-poti sa iti notezi lucruri ca sa nu le uiti(ex. temele de la scoala)

| simplyM a răspuns:

Pai fa din el jurnalul tau personal...parerea mea:*

| Cirstea_Claudia_1980 a răspuns:

Poti sa faci un oracol iar toti prieteni tai sa scrie in el.Asfel vei avea o amintire de la ei.