Eu m-am gindit la un glob amantesc cu Romania accentuata pe el si niste copii care danseaza in jurul Romaniei. Ft frumoss;*
Eu m-am gândit la nişte puşti care desenează pe asfalt cu cretă,"harta" Rromâniei. Dacă te şi pricepi să faci, cred că ar ieşi destul de bine...Nici ideea ta n-ar fi exclusă. Desenezi ce poţi şi ce vrei.
Mai bine faci un desen cu copii la revolutie impotriva lui basescu, asa isi iubesc cu adevarat patria.
Foarte buna ideea ta!
Hmm..ai putea sa desenezi niste copii care concureaza la un concurs. unii cu echipa Romaniei si altii cu echipa (.)
Ai putea desena niste copii care da alimente saracilor, care sta cu steagul in mana si striga [ stii faci ala asa ] "Noi iubim Romania!" ..etc.
Pai; Sa vopseasca case, sa planteze copaci, sa planteze flori, sa tunda copaci, sa vopseasca scoala...Cam atat din ideile mele... Funda?
Niste copii ce merg la mormantul eroilor, oamenii ce merg la razboi si copii le dau o mana de ajutor pentru ca patria sa fie aparata cu multa putere.
Patria este un cuvant ce transmite sentimente mult mai dure si mai frumoase decat sa mearga sa stranga reziduurile lasate de ceilalti PE CARE ce nici nu-i intereseaza de ROMANIA.
Desenează în fundal Harta României și deasupra ei niște copii cu steaguri în mana.
Pai e buna si ideea ta.Eu as desena copii care inalta drapelul Romaniei, sau care ajuta oamenii sau cum ai zis si tu care strang gunoaiele.Succes sa iei un 10:*