Daca filmul este piratat scriel pe alt disc ...probabil e uzat(chiar daca nu e zgariat se uzeaza de la caldura si forta centrifuga)
Daca e original du-te cu el la un prieten care are si el DVD si daca si la el are aceeasi problema discul e de vina, e uzat.
Pe PC merge chiar daca e uzat pentru ca precizia de citire, fiabilitatea si adaptabilitatea la conditii de proasta calitate(gen zgarieturi si uzare in timp) a unitatii din PC este mult mai mare decat a unui cititor din DVD.
Daca la prietenul tau merge filmuletul, se poate ca softul din DVD-ul tau sa se fi stricat sau virusat(din cauza muzicii si filmelor descarcate-nu acuz doar explic), unele DVD-uri au softul upgrade-abil, citeste carticica care a venit cu DVD-ul si o sa spuna acolo, daca nu mai ai carticica cauta pe google marca dvd-ului si numele produsului (numele produsului fiind cum este n95, 3310, etc pentru nokia)
Nu ai nevoie de program. Verifica-ti mufele, si setarile dvd-ului. Cam atat poti face, trebuie sa reusesti.
Nu stiu cred ca ar trebui sa scapi de el si sa-ti iei un Dvd nou sau copiazal nu ma descurc la calculatoare dar sper c-am ajutat (ID-ul meu e mary_scumpa910
Renunta la el sau cumparati altul copiazal sau ceva auzi nu ma pricep la calc daca ai nevoie de ceva ID-ul meu e mary_scumpa91