Este pentru prima oara cand dai teza?
Stai linistita ca si eu nu prea am dormit in seara de dinaintea tezei... este doar o lucrare... atat
Teza e 25% din media finala deci nu iti strici media complet dar depinde ce clasa esti, cu cat esti mai mare e mai grea teza...
eu sunt cls 5 si am dat joi teza la romana a fost ft simpla...
Pai incearca sa te calmezi si gandeste-te ca iti strici media si nu are rost. Felicitari pentru. note si multa bafta la scoala. Fundita?
Buna Laura!
Nu ai de ce sa ai emotii.Nu este un concurs, nici o preselectie, nici un spectacol.Nu esti in fata unor oameni ca la un concurs.Asa ca eu zic ca nu ai de ce sa ai emotii.Stapaneste-ti emotiile.Gandeste-te ca teza o sa treaca repede, o sa rezolvi exercitiile corect si o sa se termine.Doar concentreaza-te pe teza.Sa nu gresesti.
Mult noroc si succes!
Sal!
si eu dau prima mea teza, dar vineri. si eu am note foarte bune al romana. eu zic sa o intrebi pe profa de romana cam ce gen de probleme o sa va dea, si sa faci acasa... adica mai bine sa o suni pe profa daca ai nr. de tel sau, daca va zis lucreaza din acelea.
daca tot esti agitata incearca sa nu te mai gandesti acooo pana cand ajungi fata in fata cu lucrarea. gandeste-te la cu totul si cu totul altceva, apoi concentrate!
asa scapi pentru ca atunci trebuie sa te concentrezi, faci abstarctie de toti si zici ca esti acasa si faci tema sau in plus!
Sper ca functioneze ca la mine! Bafta! i-ti in pumnii!
Sa iei 10000000000!
Media finala se calculeaza asa(la obiectele cu teza)3*M+T):4 unde M=media fara teza si T=teza
P. S: Nu-ti fa griji! In clasa a -V-a va da fff. ousor deoarece profii inteleg ca nu atimai dat pana acum teze si aveti emotii.
Sa nu faci prostia sa te panichezi pentru ca asa am patit si eu si mi-am stricat media la mate relaxeaza-te si uita de tot nu uita sa verifici si sa recitesti de multe ori fiecare ex.
succes
Conteaza sa te pregatesti suficient de bine fiindca atunci cand esti bine pregatita oricat de dificile ar fi subiectele tot vei sti sa faci ceva.Nu te panica, citeste cerinta cu atentie si respect-o! Bafta!
Incearca sa nu te gandesti prea mult la ea... e tot ca o lucrare`! Eu ce sa mai zic...am anul` aceasta bacu`
DaciaRomania întreabă: