Te-ai gandit mult cand I-AI pus porecla asta? Ma intreb cat de mult ti-ar placea sa ti se spuna TIE asa...Mai ales ca, de obicei, porecle de genul asta te pot "insoti" foarte mult timp.
Ma uit cum scrii si mai-mai ca-mi vin in minte vreo cateva porecle...
Are dreptate @ardnaxur1961, inainte de-al striga asa, te-ai intrebat ce poate fii si-n capul lui? era mic. 6 ani...Culmea tu sa nu-mi spui ca faceai la olita
Tie ti-ar placea daca ti-ar spune cineva ''CACAT''?
Va rog sa-mi scuzati exprimarea.
Buna!
Sunt de acord cu ardnaxur 1961... mi se pare cam deplasata porecla.Probabil cand il strigai astfel se simtea prost.Mai bine ii spui pe nume, ca de aia are nume, nu?
Unui coleg i-am spus stuf, ca are sprancenele stufoase rau, altuia i-am spus desene-animate ca arata un papitoi, altuia i-am spus puscarie cand l-am vazut cu un tricou in dungi ca la puscarie, altuia i-am spus cur de rata, are curul mare si inapoi, altuia umeras, ca e slab, altuia rechin- ca ii intorc mereu gluga la bluzoane si arata ca un rechin, creata- la un baiat cret, colacel la un pusti grasut, panasonic si il cheama Panagiotis, canibal lu' un prieten Hanibal... am dat atatea porecle ca nici nu mi le-as aminti pe toate. Oricum, nu le poreclesc pe fete si, nimeni nu se supara pe mine ca se vede in ochii si comportamentul meu ca poreclesc din simpatie, nu sa-mi bat joc, si numai eu le spun asa, ca majoritatea-s nebuni si altii n-au curaj sa-i porecleasca. Eu am avut porecle: chilotei, ceausescu, muci, pipinstrel... Acum mi se mai da in gasca ocazional cand sar toti pe mine. Unui prieten fffff bun, fratiq al meu, ii spun otonis, il cheama Toni.
Asa e. nu ti se pare ca ai fost cam exagerat cu acea porecla? la 6 ani era un copil si nu cred ca tie ti-ar placea daca te-ar striga cineva asa. si apropo, iti recomand o carte de gramatica ce zici te bagi?
Nu prea inteleg de ce sa ii pui propriul copil o astfel de porecla se pot gasi nume de alint care sa sune mult mai placut la ureche
Esti un JMecher, eu n as fi fost in stare, un dai id ul tau, ceva un autograf?
Radu...si tu daca erai mai mic si toata lumea iti zicea asa cum te simteai...de exemplu sa te strige lumea pe strada mucea sau mai stiu eu ce...maturizeaza-te frate...eu cred ca voi nu stiti ce sunt alea porecle...
Eu i-am pus unui prieten porecla "Cracanici" pentru ca are picioarele lungi si sta mereu cracanat
Poate ca a facut pe el, dintr-un motiv anume. Nu este de ras...
"Am un pusti" - cum adica ai un pusti? E copilul tau? Tu cati ani ai, daca pe "prietenul" tau il consideri "pusti"?
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: