| RecycleBin a întrebat:

Am un Samsung star 3 si nu pot pune ca imagine de fundal o poza facuta cu aparatul si pusa pe telefon si unele poze nu le pot vedea, imi da un cerc rosu cu o linie.Si nici poze pe fb nu pot pune ca mi se inchide telefonul straight faceFunda

7 răspunsuri:
| StarGamer a răspuns:

Buna. Si eu am Samsung, dar e star 2 si am aceeasi problema. Faza e ca nu accepta imagini facute cu aparatul foto. Samsung accepta anumite extensii (EX extensii:.jpg.gif). Nu prea ai ce sa-i faci decat daca faci rost de un convertor de extensii(cum e la muzica din mp4 sa-l faci mp3).

| RecycleBin explică (pentru StarGamer):

Dar pozele de pe aparat au extensia.jpg thinking

| StarGamer a răspuns (pentru RecycleBin):

Depinde si de rezolutie...nu pui pe un telefon micut o poza care poate fi fundal de desktop.

| RecycleBin explică (pentru StarGamer):

Am avut inainte de telefonul asta un Lg T310 si nu-mi dadea eroare la poze, si incarcam pe faceboomk doar poze de pe aparatul foto cu telefonulthinking

| Roseline a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu, si vreau sa pun o imagine de fundal care am descarcat-o de pe fb (prin usb) si nu o pot pune fundal ca-mi da eroare straight face si la alte poze apare "setati ca" dar nu la toate, a trecut ceva timp de cand ai postat intrebare, ai aflat ceva? daca dda te rog sa ma ajuti si pe mine... sad

| davonstar3 a răspuns:

Si eu am un Samsung star 3 si e la fel pe deasupra nu pot sa editez pozele

| Ipan_Moldovan_1982 a răspuns:

Am Samsung star 3 dar pot pune orice poza la fundal si din tel si descarcata numai ca nu le pot edita k tel