| Smackdown a întrebat:

Am un telefon samsung j700 de unde pot descarca jocuri pentru el? aveti un link sau ceva? toate jocurile pe care le-am gasit au fost pentru nokia, motorola, sonni ericson.

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| maniac a răspuns:

Intra pe zedge si vei gasi acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca pe www.wapcorn.com da trebuie sa ai net activat pe samsung si set facute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe www.mobilerated.com si apoi alege in dreapta sus in colt telefonul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti un prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marca telefonului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut am si eu un u700 dAR nu merge deloc nu stiu
daca aveti solutii sa ma ajutati pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...nu stiu eu as vrea pentru Samsung j750

| cosmynutz320 a răspuns:

Sa-mi bag p******l! sunt nervos pana in capatul putetilor! ieri am gasit un site unde am downloadat niste jocuri super pentru Samsung j700(si eu am Samsung j700)! pentru Samsung j700 sunt acceptate jocuri in format jad. jar necesita ambele fisiere(jad si jar)pentru ca jocul sa se poata instala fara internet! astazi cand am vrut sa mai scot jocuri m-am chinuit foarte, foarte mult dar nu am mai gasit acel site! probabil din cauza ca l-am gasit din greseala! daca ma poti ajuta te rog sa-mi accesezi ID-ul de yahoo! messenger: cosminmci (asta-i nu glumesc dar ii cam scurt)plz plz plz sa ma adaugi in lista ta!

| irinuca20 a răspuns:

Eu nu-mi pot gasi nici un joc pentru telefonul meu Vodafone 455. Daca cineva pote sa imi gaseasca jocuri, il /o rog sa imi de-a si mie site-ul happy Please!