Invita'ti prietenii la o bulgareala sau iesi cu sania, cu ciolofanul. Ai ce face chiar daca stai si la tara.
Descarca'ti cateva filme si organizati la cineva o zi a filmelor, cu popcorn si tot tacamul. Sau incearca sa citesti o carte, desenezi.
Fa ce'ti place tie sa faci!
1)Te duci la munte
2)Iesi cu prietenii
3)Faci ce iti place cel mai mult
Ma mai gandesc si o sa iti spun.Sarbatori fericite!
Dormi la prieteni
Organizeaza petreceri in pijamale
Joaca'te in zapada
Suna oameni cu necunoscut
Sper ca te; am ajutat...
funditaaa?
Gratar, Plimbari, Da-te cu sania / schiuri / snowboard prin padure. Un gratar in zapada la o partida de sanuis. Perfect. iti spun eu.
Pc, tlf, cu sania, reviste, tv, ajut-o pe mama in gospodarie, citeste un roman[mai multe]etc. sunt multe lucruri de facut.nici nu o sa simti cum trece timpul.
Abordand problema ta dintr-un alt sens, ai putea sa incerci oricare din urmatoarele chestii: sa te dai cu sania (am auzit ca la tara sunt niste zapezi foarte smechere), sa te plimbi prin padure (ziua) (am auzit ca la tara sunt paduri); ai putea sa te uiti la desenele animate de Craciun care sunt pe toate posturile, sau chiar mai rau, sa desenezi iarna in toata splendoarea ei. Cu Mastercard, posibilitatile sunt nelimitate!
Ai atatea de facut. Ca de exemplu : mesul la colind, iti aduni prietenii de acolo si va intalniti, va jucati carti, remi ( adu si tu ceva ), daca e zapada jucat-va, colindati satul.
fgmijpb întreabă: