anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca a mai pus cineva intrebarea asta si ma intrebam si eu ce parere aveti voi despre zodia gemeni, vreau pareri personale nu luate de pe net...

Răspuns Câştigător
| larysa22 a răspuns:

Nativii zodiei sunt comunicativi, echilibratii, prietenosi.Este un lucru bun sa ai un prieten din aceasta zodie.ca si defect ei sunt putin cam agresivi.

5 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Ce parere pot sa am? Este o zodie ca oricare alta.Un coleg de al meu a fost gemeni si era destul de increzut si se credea superior celorlalti...deci se poate spune ca nu am o parere atat de buna thinking

| PetreConstanta a răspuns:

Doua persoane, doua personalitati

| δεάδℓλκιss a răspuns:

Amuzanti, de treaba. Cateodata pot fii enervanti, dar au un farmec aparte care sincera sa fiu te face sa ii ierti si in cele mai grele momente. Sunt niste prieteni adevarati in care poti avea incredere. Indiferent de starea de spirit, acestia iti aduc buna dispozitie. Au bunul simt si nu sunt genul care poarta picawinking

| LikeARollingStone a răspuns:

Au doua personalitati una buna si alta rea. In general isi folosesc doar pe cea buna. Sunt prietenosi, creativi, respectuosi...Iub meu e gemeni

| Gabriela_3522 a răspuns:

Gemenii sunt creativi,plini de viata,amuzanti,orgoliosi, poate si putin egoisti, le place viata...cam asa sunt eu, si sunt gemeni. happy :p

Întrebări similare