| thehope a întrebat:

Am vazut ca multi dintre utilizatori sunt cam "iau indemnul" lui Ion Heliade-Radulescu, si anume "Scrieti, baieti, numai scrieti..."...si ma intreb de ce...Sau ca sa ma exprim pe intelesul tuturor... unii dau raspunsuri doar de dragul de a le da, sau de a fi primul, sau de a primi "minunata" fundita... ce rost are? Am observat multi care sunt pe ideea asta... dau un raspuns, chiar daca nu am habar ce a vrut omu ala sa intrebe acolo. dar macar e primul...Si voi "alergati dupa fundite si un prim raspuns, sau preferati sa dati raspuns doar la intrebarile la care considerati ca stiti ce sa raspundeti?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Raspund doar cand stiu raspunsul, sau stiu sa dau un sfat bun.Pana acum nu am raspuns doar de dragul de a raspunde, sunt aici sa ajut.Intradevar sunt uni care dau raspunsuri doar de dragul de a da, dar sunt useri care intr-adevar ajuta pe site, si aceeia sunt expertii.

14 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Zilele trecute am vazut ca cineva pusese o intrebare dificila, era fara raspuns de cateva ore, se parea ca nimeni nu-l stia, devenisem curioasa al naibii, simteam ca nu voi putea dormi fara acest raspuns blestemat, la un moment dat vad ca aparuse unul, intru si... ce sa vezi? Scria "imi pare sincer rau ca nu te pot ajuta, nu stiu raspunsul, chiar imi pare rau", nu va spun ce dezamagita eram eu...nu stiu ce sentimente avea cel ce pusese intrebarea...

| psiholoaga a răspuns:

Da eu postez ca sa fac puncte si sa fiu cel mai tare de pe forumtongue

| psiholoaga a răspuns:

Dumnezeu, sunt dezamagita. Credeam ca tintesti spre locul I, nu doar sa ma depasesti pe mine... Hai ca poti mai mult!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Vanez la greu fundite, raspund prima numai asa, de-a dracul mai ales cand n-am habar despre ce-i vorba in propozitie. Mai urmeaza sa ma perfectionez in arta eseului. Nu de alta, dar unele intrebari sunt adevarate romane si-mi trebuie multa rabdare, mult tutun si mult antinevralgic sa le citesc de la cap la coada (desi, uneori merge si invers, ca tot aia e!).

nony
| nony a răspuns:

Nu neaparat daca raspunzi primul tanjesti dupa fundite.Sunt de acord cu partea in care raspunsul este pe langa intrebare, dar acum sincer, multe intebari de aici sunt puse la vrajeala si de dragul distractiei.Asa intrebare, asa raspuns. Oricum, eu incerc sa fiu cat mai obiectiv, si pana acum imi reuseste.mai tarziu... Aaa, in afara de penultimul raspuns. E ceva personalhee hee

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Mi'a placut aia cu gustos.ro cand zicea de o reteta si au primt raspuns:"S-o ia naiba pe toanta care a pus reteta.sa manince cu familia ei asa ceva." rolling on the floor
Mda asta da raspuns folositor laughing
Intr'adevar sunt multi care alearga doar dupa fundite dar in general acestia sunt dintre utilizatorii mai noi si mici... N'ai ce sa le faci...sincer la unele intrebari si eu mai fac misto...nu ma pot abtine...nu stiu cum de n'am zis nimic la aia cu"Iubesc o fata dar o si plac. Ce sa fac sa o cuceresc?" rolling on the floor

| Silvia a răspuns:

Eu raspund ca sa ma aflu in treaba!
Nu se vede?thinking

cami
| cami a răspuns:

Hai mai la inceput nu erati totii asa. Cand il mai aud pe cate unul. oh go on

| Victoria a răspuns:

Eu ma ghidez dupa principiul lui Mihail Kogalniceanu, nu dupa cel al lui Heliade Radulescu. Dau raspunsuri in masura in care stiu despre ce e vorba.

| thehope explică:

@zodiac nu am pus intrebarea ca sa recunoasca cineva ca da raspunsuri doar ca sa se afle in treaba, ca am avut suficient timp intr-o luna si jumate sa vad cam cine da raspunsuri doar de dragu de a le da.
Sincer nu imi place chestia asta cu raspunsurile date aiurea, si nu doar la intrebari postate aiurea... dar in fine...fiecare intelege ce vrea straight face.

| Rucsi a răspuns:

Eu prefer sa raspund la intrebarile la care consider ca stiu sa raspund...

| Zodiac a răspuns:

Chestia e sa ajuti.Fiecare cat il duce capul.
Asta e o intrebare degeaba pusa.pentru ca nimeni nu o sa zica."da eu postez ca sa fac puncte si sa fiu cel mai tare de pe forum"...straight face ci o sa auzi numai raspunsuri de genu "eu sunt aici dintr-un motiv altruist si incerc sa ajut lumea nu postez pentru puncte".straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca nu inteleg rautatea ta gratuita. Eu raspund mereu primul, dar nu stiu ce se intampla, la unele intrebari nu-mi apare raspunsul, iar la altele imi apare mai jos. Probabil adminii se sperie ca o voi depasi pe Psiholoaga. Asta ma face sa fiu frustrat, mi-am batut copiii ieri, iar astazi e programata nevasta-mea. Mai vrei detalii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholoaga - eu vorbesc de lucruri importante.