Mi se pare o foarte prosta idee acest sistem. Personal, cred ca vor sa ne induca in eroare. Nu il scot ca sa ne faca sa credem ca sunt si care dau bani pe asa ceva si... la un moment dat poate incercam si noi. Eu NU o sa dau bani pe asa ceva dar... mai stii vreodata cum te trezesti?
Am si eu hi5 dar am 4 conturi si acolo toate lucrurile virtuale se cumpara cu coins(monede). Sincer nu mi se pare prea genial sa cumperi monede pentru ati cumpara lucruri virtuale sau sa-ti cumperi plante sau flori in jocul Barn Buddy. Dar uneori monedele se pot si castiga iar asta imi este de folos! :d
Pot sa spun in primul rand ca monedele hi5 nu se cumpara cu bani in nici un caz, se fac prin bara hi5, care se instaleaza in pc, ea apare pe pagina de internet...sau pe Mozilla Firefox, banii se castiga prin jocuri etc...trebuie sa folosesti bara hi5 ca sa primesti monede hi5 si asa cu monedele hi5 poti cumpara cadouri in nici un caz cu bani mult noroc:*
Eu am instalat bara hi5 de vreo luna si n-am primit nicio moneda oricum cred ca e o prostie si nici nu faci ceva cu,, cadourile'' alea