| Madda_3260 a întrebat:

Am vazut pe Internet astazi ca va fi un cutremur pe 13.9.09 la ora 9 dimineata in Bucuresti. Poate fi adevarat?

17 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu se stie happyVedem noi atunciwinking

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cam cati anisori ai tu, de inca mai crezi toate prostiile de pe net? Stai calma, ca, atunci cand o fi cutremur, o sa afli, in cel mai fericit caz, cu 30 de secunde inainte. Cand, oricum, nu mai conteaza.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu poate fi adevarat, va mai trece timp pana cand stiinta va decoperi exact cand va avea loc un cutrmur.

| Silvia a răspuns:

Uite ca n-a fost...sad Ahh` si ce as mai fi vrut sa se darame scolile...big grin

| dianka_4861 a răspuns:

Nu a fost cutremur si eu am citit in revista click dar nimic ...asa kkk maine mergem la scoala crying

| nuamnuvreau a răspuns:

E deja 15:12, deci nu are cum sa fie...Macar de s-ar fi daramat scolile...crying

Răspuns utilizator avertizat
| turist a răspuns:

... e 10si nu s-a intamplat nimic!

| 1968 a răspuns:

Cred ca unul politic mai mult ca sigur...

| Simon_7286 a răspuns:

Tu chiar crezi orice?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.si se vor darama scolile.pe a noastraam dato cu untura si toata vara au mancat-o cainii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ora 9 a trecut...cutremurul n-a venit! Bine ca nu a venit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar vai ce cutremur a fost. big grin M`am speriat de moarte. straight face laughing))) rolling on the floor) Un motiv in plus ca sa nu mai credeti toate balivernele care se spun.batting eyelashes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ca nu a fost cutremur tongue

| crazyyume a răspuns:

Nu cred din moment ce va fi in bucuresti ar trebui sa'l simt si eu ca sunt pe aproape si n'am simtit nimic de dimineata acum e 10 deci...laughing

| Megadeth a răspuns:

E ora 13:00 si nu a picat Nikita din pat...Insa eu m-am cutremurat la gandul ca azi trebuie sa ma tund...-__-

| maria_9569 a răspuns:

Tu chiar crezi orice?