Este un joc in care nu ai voie sa zici DA, NU, ALB, NEGRU.Se joaca in 2. unul e cumparator altul e vanzator.Sa zicem ca tu esti cumprator.Vanzatorul te intreaba ce doesti sa cumperi? Iar tu raspunzi si in functie de raspunsul tau merge mai departe jocul.Vanzatorul are voie sa zica cele 4 cuvinte, iar jocul se termina cand cumparatorul zice unul dintre cuvinte, dar ideea e ca nu ai voie sa zici nici Mda, Nu stiu, etc.Iti place? Eu si prietena mea l-am jucat mult...
PS: In caz ca tu esti vanzatorul poti sa-l faci sa zica alb sau negru tot spunand ca nu mai ai numai de culoare alb si negru sau la ciocolata poate sa fie alb sau negru
Poti sal joci si in realitate.
sunt 3 sau mai multi jucatori, unul trece in fatasi pune intrebari si ceilalti isi spun la ureche cuvinte(ce la vine in ggand) si cand intreaba cu asta trebuie sa raspunzi, iar cel din fata alege cel mai tare raspuns.
Eu m-am referit la un altfel de joc pe care il are colega mea de banca pe un caiet iti pune vreo 10 intrebari care tot timpu sunt alea si tu dai raspunsi pe o foia dupa aceea ea iti pune alte intrebari tot din caiet dar la care trebuie sa le raspunzi cu raspunsurile de la primele intrebari