| ThinkPinkBb a întrebat:

Am visat ca eram in noaptea de Ajun cu prietenii mei afara si vorbeam si ne jucam si o fetita statea la geam si se uita la noi, apoi a venit si s-a jucat si ea cu noi... apoi a aparut ca o proiectie albastra pe jos un patrat fff mare pe care picura sange, iar apoi am vazut o singura umbra ca o fetita care se invartea in jurul nostru.
(tot in vis) am fost la mama si i-am zis tot si a zis ca si ea a vazut proiectia, dar era facuta de cineva care vroia sa ne faca feste si a zis ca a trait o fetita care a murit in noaptea de Ajun acum multi ani calcata de tren si se poate ca ea sa fie ce am vazut eu. Tot ea, inainte de a fi calcata de tren a baut sange.
Ce credeti ca poate insemna asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

`=vise.
`=sunt legate de subconstient. poate ai vazut recent un film de groaza sau visul are legatura cu ceva din viata ta...nu te speria, pana la urma nimic nu e real;-)

5 răspunsuri:
| Turquoise a răspuns:

Auch, si eu mai am vise de genul acesta, dar pun pe seama subconstientului. Poate esti tu entuziasmata ca vine Craciunul, sau ti-a ramas in cap ceva de o fetita, tren(ceva de genul) si s-a facut legatura in subconstienul tau.

| Marijuana187 a răspuns:

Ca vei muri in noaptea de Ajundevil... bucura-te de zilele care le mai ai!

| 2ochiicaprui a răspuns:

Iti dau un link

http://www.oniromantie.ro/modules/news/

scrie la cautare "fantoma" si vezi ce inseamna!

| clara1122 a răspuns:

Suna ca o poveste de groaza.Foarte infricosator. Dar ai mare grija cine stie poate e un avertisment.Sau aminteste-ti poate inainte de a te culca te-ai uitat la ceva un film de groaza cu o fetita care a fost calcata de tren, nu stiu...
Sper ca te-am ajutat.Paaa!

| IamNiemand a răspuns:

Pai nu stiu dar deja incepi sa ma speriworried rau de totnail biting. Poate e un avertisment. Probabil cuiva i se va-ntampla ceva rau sau nu stiu si eu am mai avut vise ciudate.( Daca iti aduci amintei vineri cand a venit salkvarea ca mai avea nicu putin si se sufoca, ei bine cu o seara inainte am visat ca el va patii ceva si va incepe sa planga) stiu infricosatornail biting.