Am patit-o si eu, dar m-am trezit cu sange pe oglinda. Dar ma uitasem la un film 666. Asta e motivul. Du-te mai des la biserica, sau du-te sa te spovedesti. Deacum zi rugaciunea inainte sa dormi si sa iti faci cruce de 3 ori. Te inteleg, nu ai avut vise urate... Intri pe spectrul realitatii?
Da,mai intru pe spectrul realitatii..mai ales seara, cu prietenii pe skype.
Si eu intru, si am vazut la o poveste ca a fost citita de 666 de ori, m-am uitat la un film cu nr 666 si pe oglinda scria 666. De atunci nu mai intru decat ziua.
Sper ca nu te superi dar iti recomand sa nu te uiti de prea multe ori seara. In rest uitate ziua cat vrei.
Oke..am sa tin cont de sfatul tau.dar seara este mult mai straniu
wow? sunt surprins si de cazul tau..deci te-ai uitat la un film cu nr. 666, pe spectrul realitatii o poveste cu nr. 666..si ai vazut in oglinda nr 666 cu sange.wtf?
M-am speriat rau de tot. Si stiu ca e mai straniu seara, odata l-am visat pe dracu ca dansa cu bunicamea.
L-O-L...oke..nu o sa ma mai uit seara..decat un pic ..multumesc pentru raspuns.ti-am dat funda..Multumesc din nou!
Mersi
Acum mi s-a intamplat iar .a bubuit sticla cu apa si m-am speriat rau de tot..tv-ul il am stins
Daca vreodata ti se mai intampla ceva ciudat de genu cu sange pe pereti sau alt ceva da-mi add la sebyboss118 poate te pot ajuta eu.
Salut te sfatuiesc sa nu te uiti la filme de groaza inainte sa dormi. Sa te invelesti cu cearsafu, pe mine ma ajuta cand sunt speriat imi da o stare de protectie. Eu nu imi fac rugaciunea nu mi-o fac aproape deloc . Nu vin dintr-o familie cu cine stie ce credinciosi doar mama e ce-a mai credincioasa tine post mereu se roaga mereu si merge la biserici cat de des poate restul... FUNDA x