Uite cum stau lucrurile, fetele mari se joaca cu baietii mici ca tine. Pentru ea e un sarut nu inseamna nimic pentru ca a m-ai facut-o de mii de ori. Nu poti avea o relatie cu ea. Se spune ca varsta nu conteaza, dar daca ai vedea un baiat ce nici nu a ajuns la pubertate cu o fata majora pe strada te-ai prapadi de ras.
Intro relatie nu conteaza varsta. daca fata a simtit sa te sarute. si acum inca te mai baga in seama... insemna ca ai vreo sansa la ea...
Varsta poate face diferenta, totusi nu te descuraja, intra mai des cu ea in vorba, dupa 2-3 saptamani incearca sa te combini cu ea.
Incearca sa te mai imprietenesti cu ea.Baga-te mai mult in seama.Surprinde-o facand niste gesturi dragute.Intereseaza-te daca are prieten.Afla mai multe despre ea...nu fi timid.BAFTA!
În opinia mea nu ai șanse, poate doar dacă fata e puțin dilie.
Nu contează vârsta atunci când ambii au trecut de 21 de ani, vârsta la care ești pe deplin matur. Nu când el are 13, iar ea 17, și probabil că el nici n-a ajuns la pubertate. Și nici nu știe gramatică prea bine.
Buna! Gestul ei a fost indr-adevar putin cam prostesc si fara rost, parerea mea. Nu vad de ce ai saruta pe cineva daca nu-l placi si e cu 4 ani mai mic. Esti sigur ca a fost sarut ci nu un simplu "pupic "pe buze? Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa cauti o fata de varsta ta, fata asta de care spui tu e mult prea mare pentru tine si are nevoie de altceva de la o relatie, ceea ce tu nu-i poti oferii, esti doar un pusti pentru ea.
Nu o sa se intample..doar se distra si ea -.- acu serios, fa tu un calcul, cate fete de 17 ani se uita la astia mai mici? poate o dif de 1-2 ani mai era cv. dar esti prea mic. dar totusi daca ea se distreaza distreaza te si tu ^^ acu gandeste te, cu ea no sa fii niciodata, o sa rada toata lumea dupa.una de 17 cu unu de 13 '
Nu, nu sunt prea multe sanse. Adica, "seriously " o fata cu un tip mai mare ca ea se mai accepta, dar invers hmmm nu prea. Cum a zis si Morphines, e prea devreme pentru tine!
Sunt de-acord cu Du031099 Varsta nu conteaza ABSOLUT deloc in dragoste Doar ca daca iti propune gen sex (Orice e posibil) Incearc-o sa o refuzi bland Macar 15 ani sa ai Si in caz ca nu vrei sa dai inapoi, sa ai un prezervativ la tine in caz de orice! Bafta cu ea Chiar ar putea sa ai sanse (Apropo, te-a sarutat pe buze sau pe obraz? Este o mare diferenta )
Nu cred. Fetele mai mari fac asta cu băieţii mai mici ca nişte fraţi şi că li se par drăguţi dar bineînţeles că nu s-ar întâmpla nimic la vârsta asta. Mai ales că fetele sunt mult mai mature decât băieţii. Poate fi posibil atunci când aveţi o anumită vârstă, trecută de 18 ani chiar... dar aşa. No chance!
Oricum, baftă în continuare!
P.S. Vezi-ţi de şcoală că fete se găsesc peste tot, educaţia nu.