Buna,
eu am cont pe YouTube. m-am chinuit foarte mult sa il fac. si mie mi-a cerut numarul de telefon dar nu l`am dat.am tot asteptat am tot asteptat sa primesc codul care trebuia introdus etru am face contul` prin e-mail. dar nu l`am primit si atunci am zis:ce pierd daca imi bag numarul de telefon?!?!? mi-am dat numarul de telefon si cam in 5 minute am primit codul care l`am asteptat pentru imi activa contul...
deci poti sa iti dai numarul fara griji.:
ma bucur daca ti-am fost de ajutor
Da, e ok.Si eu am cont si l'am dat.
Ti'l cere pentru a'ti trimite un cod prin mesaj. Ceva pentru o confirmare.blabla.
I
Nu se va intampla nimic. Ei cer numarul de telefon pentru a te contacta in caz de orice, eu la majoritatea site-urilor de incredere imi dau telefonul(twitter, facebook, youtube, paypal, etc...).
Fratele meu are cont pe youtube si stiu ca at cand l-a facut a dat si numarul de telefon...nu se intampla nimic...il poti da cu incredere. funda?:XX
Pai trebuie sa il dau ca sa primesti un cod, iar cu acel cod iti activezi contul.eu am si pana acum nu am avut nici-o "surpriza"
Eu mi-am facut de mult cont nu mai stiu daca a cerut sau nu nr de tel. Oricum sari peste acea cerinta sau...eu mai tastam cifre anapoda la nr de tel cand imy faceam un cont sau ceva
Pai numarul de telefon se foloseste ca sa poti primi codul de validare al contului Google prin sms. Youtube lucreaza acum pe conturile de Google
Da eu am cont dar nu mi-au cerut nr de tel dar in locul tau nu las da ca oricum au eleilul tau.