Descarca de aici Multi messenger 11, 10, 9, 8 ...care il vrei tu
http://multimessenger.me/free-yahoo-multi-messenger/
In vista si win7 cand un program nu se executa clic dreapta pe el "run as administrator"
Ai incercat sa cauti pe google multi mess pentru vista? Ar trebui sa mearga.Imi dai funda daca merge?
Salut. Ia alt multi mess, sa intampla sa nu fie bun, nu e de la windows. Mi s-a intamplat si mie, trage altu, si vezi ca trebuie sa mearga
Succes.
Ciao
Eu ca sa-mi fac multi-mess, procedez asa:: 1. Creati un document text nou. Click dreapta pe desktop, mergeti la New si apoi din meniu care se deschide selectati Text Document. Nu inchideti si nu salvati documentul! 2. Copiati codul de mai jos in documentul pe care l-ati deschis: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test] "Plural"=dword0000001 3. Salvati documentul sub denumirea care va convine (Ex: Multi messenger, multimess, etc). Esential este ca la sfarsit extensia sa fie.reg, la fel ca in exemplul de mai jos: multimess.reg --- (asta scriti la File name) Text Documents (*.txt) --- (sa fie setat ca Text Documents) ANSI ----(la Encoding) 4. Salvati fisierul si dati dublu click pe el. Dati Yes la intrebarea care urmeaza. Din acest moment puteti deschide simultan doua ferestre de Yahoo Messenger.
Nu stiu...ai putea sa-ti schimbi windows-ul...pentru ca vista are multe restrictii.