| SuntFata a întrebat:

Ammm...cum sa incep?cred ca voi incepe cu inceputul.Mai demult.cam prin decembire...m-am hotarat sa scriu o carte.Le-am spus idea mea unor colege[pe care le credeam prietene] si au inceput si ele sa scrie o carte[despre vampiri desigur,furand foarte mult din twilight].Am inceput sa imi scriu povestea pe un blog[blogul meu] si desigur si-au facut si ele un blog[dupa cateva zile] si si-au scris povestea inspirandu-se din a mea.Dupa un timp m-am hotarat sa nu le mai zic nimic din ceea ce fac iar ele s-au suparat si au inceput sa zica ca eu le-am copiat ca ele au avut ideea sa scrie cartea si dupa aia m-am luat dupa ele si la fel si cu blogul.Dupa ce le-am zis cate ceva "de dulce" am renuntat sa ma mai cert cu ele din simplul motiv ca una dintre ele face ce face si cealalta[e o clona].si daca aia zicea ca ea a fost cu ideea aia o sustinea si nu mai am de gand sa imi racesc gura de pomana. In fine ideea e ca as vrea sa imi recomandati ceva un link ceva orice unde as putea sa-mi fac un blog nou ca sa nu ma mai frce alea la ice.[fara wordpress plss]

4 răspunsuri:
| CrissuCristina a răspuns:

Mai bine scrie cartea si tiparesteo si va fi mai simplu

| ionelushh a răspuns:

Eu cred ca este bine sa faci ceea ce simti
CURAJ
nu baga in seama ce zic altii
si.din greseli se invata
succes

| greenmoon a răspuns:

Idea.
Cred ca ai scris ceva interesant. Varianta,, 1.000.001 de greseli ale gramaticii limbii romane", sub un titlu fascinant si potrivit, pentru a masca subtil ideea; nu, nu, nu? Dumnezeule!

| LiviaP a răspuns:

Prietenii adevarati se gasesc greu. Munceste la poveste si public-o...altfel...altii iti pot copia ideile la fel ca si ''prietenele'' tale big grin