Mda
Pai incearca sa te gandesti la cat mai multe jocuri distractive.
Stai la casa? Atunci ati putea face multe lucruri.
Spre exemplu, cand am fost la o zi de nastere faceam farse )))
Ne inchideam doua colege intr-o camera, si pe rand le chemam pe celelalte in camera [de fapt faceam niste glume]
Erau cam asa : Am pus apa intr-un vas destul de mare, 3 cepe, am legat persoana respectiva la ochi si am spus ca daca prinde un"mar" din vas va fi a ei. A dat sa prinda si cand colo a ramas cu ceapa in gura )))
Alta farsa a fost asa : Am pus doua scaune unul langa celalat, de fapt am lasat loc liber intre ele... le-am acoperit cu o patura maree [pe ambele] si partea din mijloc era goala[dar si acolo era patura si nu se observa] doua colege s-au pus pe scaune si cea care a intrat s-a pus pe mijloc si a cazut. Cu lacrimi radeam!
Sau ne pictam pe fata, ne costumam, spargeam baloane si altele.A fost foarte fain
Pai,fa in asa fel, incat sa nu se simta nimeni aiurea.Ar putea fi afara, si sa ai un loc pentru dans, si o masa de unde sa se serveasca fiecare...si undeva unde sa se poate juca cine vrea.
Incearcati o bataie cu apa cu furtunul sau cu baloane cu apa.
Dar sa fie toata lumea imbracata in costum de baie sau tricouri foarte largi, crede-ma e super funny.