Am vazut atatia oameni pe la tv care cresc maimute, trebuie dresate mai intai.Deci e posibil.
Dupa cum am vazut in filme, da.In realitate nu stiu cum si de unde ti-ai cumpara una.
Suntem inconjurati de maimute si maimutoi in fiecare zi, aceste specimene fac parte din viata noastra.
Da, desigur ca se poate, dar trebuie sa ai si venituri substantiale sa o intretii!
Pa-pa
P. S:Cred ca ai fi cel mai tare, cand toti si-ar scoate la plimbare cainele, pisica, tu sa apari cu maimuta!
P. S. S:Chiar ar fi bestial sa ai una!
KldO cam are dreptate. In urma tratatului de la Washington (nu mai stiu ce an, din pacate) maimutele sunt interzise a fi tinute ca si animal de companie (in special cimpanzeii) indiferent de cat de bune ar fi conditiile. Daca prinzi emisiunea pe AnimalPlanet ai sa vezi ca sunt o echipa de salvatori de maimute care merg undercover in Turcia pentru a salva 1 cimpanzeu. Deci. daca totusi reusesti sa faci rost de o maimuta ca animal de companie, s-ar putea sa ai niste batai de cap care, e posibil sa nu isi aibe rostul.
Dupa cum probabil am vazut cu totii, sunt si maimute dresate. Dar ma indoiesc ca o sa fie usor