Buna,
Am fost si eu in situatia asta.
Desi probabil increderea pe care o aveti unul in celalalt e mare, si va cunoasteti foarte bine, e indicat totusi sa ramaneti prieteni.
La varsta aceasta exista o sansa foarte mica sa aveti o relatie de lunga durata, si nu merita sa stricati o buna prietenie pentru un impuls.
Daca o sa fiti impreuna si va despartiti, probabil o sa fie foarte greu sa fiti din nou cei mai buni prieteni.Am spus 'probabil' pentru ca evident depinde de la o persoana la alta.
Salut!
Eu zic sa ramaneti cei mai buni prieteni, deoarece asa o sa fiti unul pentru altul poate chiar tot restul vieti. In schimb daca alegi sa te combini, ei bine gandeste-te ca pana la urma o sa va despartiti, si asta inseamna ori va pierdeti prietenia de tot, ori o sa ramaneti prieteni, dar o sa te raneasca deoarece gandeste-te il vezi cu una la brat...asa daca ramaneti prieteni si el poate o sa iese cu cineva, gandul lui tot la tine o sa fie, deoarece intr voi va fi sclipirea aceea, iar ca sa nu risti nimic, ramaneti prieteni buni, iar cine stie, poate sentimentele cu timpul vor fi stabile si o sa incercati!
Bafta!
Pa, pa.
Eu zic sa nu te combini cu el pentru ca daca o sa va despartiti o sa fie naspa sa va dati seama ca ati stricat o relatie mai buna de cei mai buni prieteni funda?
Pai am facut si eu asta 1 data.si m-am desp de el, iar acum suntem tot prieteni, bine e un caz fericit.Cred ca ar trebui sa iti urmezi instinctele si sa faci cum crezi tu ca e mai bine, daca crezi ca il iubesti baga'te cu el, daca nu.mai ramaneti prieteni o perioada si o sa iti dai seama mai bine.
Hope I helped!
E alegerea ta si nu are nimeni dreptul sa ti-o influenteze... daca tu crezi ca e mai bine sa te combini atunci combina-te daca nu ramaneti prieteni! oricum celelalte sfaturi te pot ajuta doar sa reflectezi putin asupra situatiei nu sa o abordezi asa!
Daca îl iubesti si crezi ca se merita eu iti zic sa te combini cu el, incercarea moarte n-are.
Mai bine ati deveni cei imi buni prieteni daca apoi vedeti ca sunteti foarte compatibili si ai da o sansa relatiei incearca sa fi cu el dar nu pune foarte mult sentiment :* te pup succes
Cum crezi tu. In orice caz daca va veti desparti nu inseamna ca nu mai puteti fi prieteni.
De ce sa iti spunem noi cand inima ta poate alege singura ce vrea?
Asculta-ti inima si totul va fi ok!
lovestil întreabă: