| freehugs a întrebat:

Are ceva daca nu mi-am reinstalat pc'ul de 2 ani? ca de fiecare data cand l-am chemat pe var'miu sa mi-l reinstaleze mi-a spus ca nu e nevoie pentru ca mi-l curata cu niste programe.

7 răspunsuri:
| TzrM a răspuns:

Nu are nimic, dar ar fi bine sa-l formatezi cam odata la 3 luni pentru al reimprospata. Paste fericit!

| MariuZ a răspuns:

Depinde cum il folosesti si ce instalezi. In princiu, si eu fac precum varul tau. Sunt programe de intretinere care mai rezolva din probleme. Cand nu se mai poate - nu se mai poate si atunci trebuie reinstalare. Dar cand faci asta pentru cineva care e total habarnist, trebuie sa te astepti sa te sune zilnic 2 saptamani dupa aia, pentru ca avea nu stiu ce scurtatura pana i-ai reistalat windowsul tu... si acum de ce n-o mai are? sa vii sa ii pui scurtatura din nou. Sau ca avea nu stiu ce program si acum nu-l mai are, chiar daca i-ai zis de o mie de ori ca i-ai pus unul similar dar mult mai performant. E greu cu voi...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Vorbesti de sistemul de operare, windows, nu? Acesta nu trebuie reinstalat decat daca s-a virusat si nu mai merge bine sau daca vrei sa instalezi alt sistem de operare. Daca ai antivirus care-l curata, nu trebuie sa-i faci nimic.Nu are nici un rost.Varul tau are dreptate. Poti sa stai linistita.

| Umbra_9400 a răspuns:

Da, evident programele pe care le ai nu fac fata numarului mare de atacuri si numarului mare de registre... 2 ani pe internet huh!? Totusi daca nu ai remarcat nici o dificultate in desfasurarea proceselor PC... e lipsita de sens o formatare desi imi este greu sa cred ca se misca ca si un fulger happy.

| Ea12345 a răspuns:

Cred ca vrei sa spui ca nu ti-ai reinstalat windows-ul.Al meu e de vreo 3 ani, nu e nicio problema.laughing

| alex2009 a răspuns:

Daca nu a aparut nici o eroare la sistem si se misca bine si daca nu este virusat nu are rost sa ilformatezi

| cristianpopa a răspuns:

Nu, insa parerile sunt impartite. Da tu esti din Moldova de undeva?