LolyLoL a răspuns
Deci, hai sa-ti explic intreaga sa poveste :
Totul a inceput de Pasti, cand Benjamin avea 12 ani. Varul sau i-a propus sa-si faca un cont de Instagram, dar el nu a acceptat. Dupa putin timp, l-a convins.A postat o fotografie, care a strans 50 de apeecieri si a continuat sa posteze aproximativ 12-13 poze doar cu el.Aceste poze i-au facut pe fani sa creada ca e narcisist, deci a renuntat sa posteze doar cu el si i-a inclus in poze pe catelusul sau, pe frati, sau prieteni.Mama lui nu stia de aceasta nebunie, pana cand a iesit in oras cu fiul sau mare.Mai multe fete au sarit pe el si si-a pus mai multe semne de intrebare.Intr-un final, a inteles tot.O companie i-a oferit lui Benjamin sa semne un contract si acesta a acceptat.Acum,el are 15 ani si face covere la diferite melodii, are ci creatii proprii ( Last Christmas, She's my best friend girl ), are propria linie vestimentara semnata cu Lasnier si aproximativ 1 milion de urmaritori pe Instagram, milioane de like-uri pe facebook, mii de abonati de YouTube, intrecand si multe vedete ( cum ar fi Jessy J )
Sper ca te-am lamurit :*
E un pusti de 14 ani care nu seamana cu Bieber de ce toti pustii tunsi castron sau cu creasta seamana cu el nu inteleg in fine el cam din 2008 si-a inceput activitatea acum este deja o mica vedeta
E un baiat cam 13-14 ani in nici un caz de 18. aia care a scris ca are 18 ni ci nu cred ca i-a vazut pozele sau daca le-a vazut frate cat de prost sa fi sa crezi ca are 18?
Benjamin Lasnier este un băiat de 15 ani care seamănă mult cu Justin Bieber și cântă.
Îl am ca prieten pe facebook.
El este un copil de 14 (1998) ani, clasa 8 care seamana izbitor cu Justin Bieber.
Din cate l-am intrebat.
El locuieste in prezent in casa din Franta si Danemarca.
Cunoaste 2 limbi (engleza si franceza).
A inceput sa scriie propriile cantece in 2008 in care se vorbea despre dragoste.
Este foarte cunoscut pe YouTube.
Scrie pe Google Benjamin Lasnier si iti da clipuri cu el.
Benjamin Lasnier este un baiat de 14 ani. E cunoscut pentru ca a inceput sa isi scrie propriile cantece si sa le postere pe internet. El normal locuieste in Danemarca, dar si in Franta. Are mi se pare 2 sau 3 surori Cred ca 2. Sper cat-am ajutat un pic :*.
Banjamin Lasnier stiu ca este un baiart care seamana foarte mult cu Justin Beber. El are 18 ani asa mi-a scris
Deniiii :3 Apropo, are 15 ani.
Benjamin are 14 ani, si nu mi se pare ca seamana chiar asa de tare cu Justin Bieber, doar putin.In orice caz, este foarte dragut.
Balotelli2000 întreabă: