Am citit-o si mi-a cazut si la bacalaureat scris. E foarte interesanta. E vorba de drama intelectualului si romanul e structurat in doua parti: "Istoria geloziei lui Stefan Gheorghidiu" si "Un jurnal de Campanie".
Ad e frumoasa am citit-o cu vreo 3 ani in urma e faina nu spun ce e in ea sa se fac sa citesti si tu ca crede-ma ca merita
Eu trebuie sa o citesc luna viitoare pentru scoala gusturile nu se discuta... stii cum e
Diriginta a zis ca e plictisitoare dar trebuie sa o citim pentu ca avem nevoie de ea si bla bla... iar un prieten de al meu a citit-o si nu i-a placut
Da eu am citit. o mai mult de nevoie
dar de la primele pagini este destul de interesanta.mai ales iubirea dintre ela si gheorghidiu sa vezi prin cate trece el in razboi si apoi reintalnirea... e destul de faina. mie una mi. a placut si de obicei nu citesc
Nu am citit-o. DAR. am inteles ca face sa o citesti. e interesanta!
Citeva prietene a citit-o! Apoi. poate depinde si de gustul fiecarui! Nu ar strica sa o citesti! :*
Drept să-ţi spun, mie mi-a plăcut mai mult Patul lui Procust, de acelaşi autor
Am citit-o. Mi-a placut mai mult partea cu povestea de dragoste, dar si cea in care este relatat razboiul este foarte bine realizata.
Da. apropo ce catea(in calduri) este ela. colegu de banca spunea ca ar bate.o.hahaha