| Ododododo a întrebat:

Armata iar obligatorie?!?!?!?! CE! Va rog spuneti-mi ca nu e adevarat!

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Asta cam pune nişte semne de întrebare...

32 răspunsuri:
| Paulla a răspuns (pentru IMC90):

Frumoasă melodia. Scoate în evidenţă faptul că românu' din armată moare pentru alte ţări.
http://www.youtube.com/watch?v=ZmEA6rv7Pos

| Dumnezău a răspuns:

Nu o sa se reintroduca legea cu armata obligatorie, dar ar fi cu adevarat benefic.N-a fost prost ala care-a zis ca armata/razboiul te face barbat in adevaratul sens al cuvantului.De cand s-a scos armata obligatorie parca au aparut ca ciupercile dupa ploaie hipsterii, efeminatii, pokemonii de sex masculin si alte specii ce fac de rusine omenirea.

| Ododododo explică (pentru Dumnezău):

Mi se rupe de barbatia asta

| Dumnezău a răspuns (pentru Ododododo):

Preferi sa nu faci armata si sa fii un pokemon,care poarta pantaloni rosii si asculta britpop, sau sa faci armata, si sa fii un om decent.Boi va plangeti ca va ia din "placerile tineretii" armata, dar de fapt, v-ar face mult mai lucizi.

| thefighter1 a răspuns (pentru Dumnezău):

Foarte bine zis!

| Paulla a răspuns:

Nu ştiu dacă o să se introducă sau nu legea, dar ar fi bine din două(poate mai multe) motive.
1. În situaţiile de urgenţă România n-are destule cadre militare. Asta-i destul de grav.
2. Comparând persoanele care au făcut armata cu cele care n-au făcut-o e destul de clar că armată te pregăteşte pentru viaţă. Generaţiile astea chiar ar avea nevoie de un antrenament dur.

| IMC90 a răspuns (pentru Paulla):

Eu, daca ar fi sa fac armata (1-3 ani parca dura pe vremuri) as face 3 ani de carcera rolling on the floor

Nu de alta, dar nu pot sa suport sa primesc ordine de la cineva. Cred ca as lua bataie grava zilnic. Macar s-ar merita, cred ca si parintilor superiorului meu le va fi rusine ca s-a nascut, dupa ce o sa studieze atenti lexicul meu rolling on the floor

P.S:

''două(poate mai multe) motive.
1. În situaţiile de urgenţă România n-are destule cadre militare. Asta-i destul de grav.''

Teoretic da, dar eu n-as apara tara asta cu pretu vietii sub nici o forma happy Cred ca i-as ajuta pe altii sa ne cucereasca, poate scapam reaq de conducerea asta mafioata rolling on the floor

Nici eu nu consider că ţara merită apărată, dar încercam să fiu practică. Dacă se vrea îmbunătăţirea ţării, trebuie să se ocupe şi de forţele militare.

Legea asta, apoi ACTA, hmmm

Mi se pare mie sau usor usor ne intoarcem la ce a fost? Doar ca de data asta nimeni nu mai construiesti nimic, in schimb fura.

Eu unu sunt contra a orice care restrictioneaza libertatile umane.
Daca exista o institutie mai inutila ca biserica, aia ar fi cu siguranta armatahee hee

Nu mi se pare inutilă. De când există omul au existat conflicte, nu pot fi evitate decât pentru o perioadă limitată de timp. Având în vedere asta, armata este indispensabilă. Plus că, într-o situaţie similară cu cea care a fost iarna asta, cineva trebuie să ajute civili cu dezăpezire şi aşa mai departe.

| Ododododo explică (pentru Paulla):

Nu imi pasa de cadrele militare si de Romania
Nu e genu meu sa fiu dur si tampenii din astea masculine retardate prefer comportamentul meu feminin si dulce

| Paulla a răspuns (pentru Ododododo):

Nici n-am zis că-ţi pasă, eu doar spuneam ce ar fi mai practic pentru ţară.
Cât despre comportament, tot susţin că un antrenament dur nu îi strică nimănui. Oricum, am senzaţia că sunt mai bărbat ca tine...

Ohhh Honey ^^ orice fata e mai barbat ca mine tongue

In primul rand iti dau funda ^^ Aweee si in al doilea rand ce semne de intrebare hmmm?

Semne de întrebare de genu' ăla care apar când nu ştii dacă cineva e un simplu troll sau vorbeşte serios.

Poi vorbesc serios ^^ plus ca armata mi se pare o tampenie totala sa iti pierzi viata pentru tara >.

Asta cam pune nişte semne de întrebare...

| Avaya a răspuns:

Unde ai auzit? nu am auzit nimic inca apai asta e daca e obligatie nu avem ce face dar si eu sper sa nu fie:-ss

| Felix2009 a răspuns:

Se pare ca da, dar nu dispera, nu esti singurul...

| SpawNury a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Nu suntem in Turcia ca sa facem armata obligatorie.happy

| Georgestaff08 a răspuns:

Va spun eu s-a dat o lege noua prin care vrea sa o faca iar obligatorie doar ca aceasta lege va trebui sa fie mai intai votata si apoi vom stii daca este obligatorie sau nu, dar cel mai sigur nu o sa fie asa ca sa nu iti faci griji prea mari funda pls

| forzasteaua a răspuns:

DA! o sa fie obligatorie! si ma bucur! o sa ne maturizeze si educe mai bine decat suntem acum, o sa invatam sa ne facem ordine in viata!

| IMC90 a răspuns (pentru forzasteaua):

Serios vorbind acum :

eu nu mai am 18 ani de mult, dar n-am facut armata

cine isi imagineaza ca in loc sa-mi vad de treburile mele o sa ma duc sa ma tavalesc prin noroi si sa-mi sune aia goarna-n cap la 5 dimineata ala e nebun laughing

in plus, din cate am inteles, in caz de neprezentare esti pasibil de amenda, nu raspunzi penal. Daca nu as avea proprietati pe numele meu, nici pe aia n-as plati-o. Nu stiu cum sa ne mai scoata banii din buzunar.

De curiozitate, a cui a fost ideea asta?

| forzasteaua a răspuns (pentru IMC90):

A venit de la consiliul europeanlaughing obliga toate tarile in care in prezent in armata se duc doar voluntari sa o faca obligatorie.dar. daca nu vrei sa stai cat zic ei, 2.3 ani, intrii la facultate si stai doar 6 luni...chestia cu amenda chiar nu o stiu.dar sunt 100% sigur ca o data ce e obligatorie. daca nu te duci esti sanctionat cu ceva.

| IMC90 a răspuns (pentru forzasteaua):

Ma pipi pe sanctiunile lor.

le zic verde-n fata : daca vine vreodata cineva sa ne cucereasca (putin probabil, pen'ca oricum ati vandut de pomana toata tara) eu o sa ii ajut.

| dnbm3 a răspuns:

Si uite cum pierdem noi un an din viata.In loc sa mergem la facultate ma duc in armata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit acum la stiri.O sa fac armata sadsadsadsadsadsadsadsadsad.Nu imi place.

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns:

Da.e obligatoriesad.imi pare rau pentru tine laughing

| luckshot a răspuns:

Armata un lucru bun parerea mea deoarece au aparut pra multi dorgati, obezi si dependenti de internet... Ar fi bine daca sar aproba acest proiect si nu pentru tara ar fi bine ci pentru noi cei care mergem si invatam ceva nu smecherie si furturi si batai si toate cele lasati-va de comentari stupide.In opinia mea ARMATA este cel mai bun lucru care lar putea face tara pentru tinerii din ziua de azi cui nu-i convine NU IMI PASA

| Ady_Adrian_1985 a răspuns:

Ar putea fi data legea ...bai astia care ati facut armata probabil sunteti de acord. da ganditi-va la aia care au un job stabil si bine platit si vin astia si ii iau pe sus de acasa ..treci la fraiere si pierde tot iesi dupa un an si cauti de lucru mai gasesti o p.a si cum ar fi sa ai 26-27 de ani si sa te frece un soarece de 19-20 ani. Legea trebuia lasata nu scoasa si bagata cand le se scoala lor.de fapt asa e in Romania se schimba parlamentul de 3 ori pe an.ies primari de la un partid la consiliul judetean altii si se *** intre ei ca niste caini in loc sa se alieze pentru un trai mai bun ei se joaca cu vietile noastre si mai vor armata obligatorie din nou.ce nu mai aveti cu ce face salarii mari la cadrele alea f.e ca trebuie sa platiti soldatii angajati.In tara asta prea multi (din guvern) fac lucruri care nu le gandesc. Daca ei cred ca astia care is casatoriti au vreo 25.26.27 ani se vor duce sa le faca lor armata se inseala, parerea mea..lasi copii si nevasta acasa sa moara de foame poate esti singurul care lucreaza ..si te duci la alergat le dealuri si sa faci flotari si alte prostii.Scuze de limbaj dar e chiar aiurea. oricum astia d ela putere au tarate in cap

| Dark_Beowulf_1988 a răspuns:

Ce sa zic nu m-as duce in armata.am atestat de pompier, paznic, politist, carnet a, b dar as lucra acolo.

Întrebări similare