Frumoasă melodia. Scoate în evidenţă faptul că românu' din armată moare pentru alte ţări.
http://www.youtube.com/watch?v=ZmEA6rv7Pos
Nu o sa se reintroduca legea cu armata obligatorie, dar ar fi cu adevarat benefic.N-a fost prost ala care-a zis ca armata/razboiul te face barbat in adevaratul sens al cuvantului.De cand s-a scos armata obligatorie parca au aparut ca ciupercile dupa ploaie hipsterii, efeminatii, pokemonii de sex masculin si alte specii ce fac de rusine omenirea.
Nu ştiu dacă o să se introducă sau nu legea, dar ar fi bine din două(poate mai multe) motive.
1. În situaţiile de urgenţă România n-are destule cadre militare. Asta-i destul de grav.
2. Comparând persoanele care au făcut armata cu cele care n-au făcut-o e destul de clar că armată te pregăteşte pentru viaţă. Generaţiile astea chiar ar avea nevoie de un antrenament dur.
Eu, daca ar fi sa fac armata (1-3 ani parca dura pe vremuri) as face 3 ani de carcera
Nu de alta, dar nu pot sa suport sa primesc ordine de la cineva. Cred ca as lua bataie grava zilnic. Macar s-ar merita, cred ca si parintilor superiorului meu le va fi rusine ca s-a nascut, dupa ce o sa studieze atenti lexicul meu
P.S:
''două(poate mai multe) motive.
1. În situaţiile de urgenţă România n-are destule cadre militare. Asta-i destul de grav.''
Teoretic da, dar eu n-as apara tara asta cu pretu vietii sub nici o forma Cred ca i-as ajuta pe altii sa ne cucereasca, poate scapam reaq de conducerea asta mafioata
Legea asta, apoi ACTA, hmmm
Mi se pare mie sau usor usor ne intoarcem la ce a fost? Doar ca de data asta nimeni nu mai construiesti nimic, in schimb fura.
Eu unu sunt contra a orice care restrictioneaza libertatile umane.
Daca exista o institutie mai inutila ca biserica, aia ar fi cu siguranta armata
Nu mi se pare inutilă. De când există omul au existat conflicte, nu pot fi evitate decât pentru o perioadă limitată de timp. Având în vedere asta, armata este indispensabilă. Plus că, într-o situaţie similară cu cea care a fost iarna asta, cineva trebuie să ajute civili cu dezăpezire şi aşa mai departe.
Unde ai auzit? nu am auzit nimic inca apai asta e daca e obligatie nu avem ce face dar si eu sper sa nu fie:-ss
Va spun eu s-a dat o lege noua prin care vrea sa o faca iar obligatorie doar ca aceasta lege va trebui sa fie mai intai votata si apoi vom stii daca este obligatorie sau nu, dar cel mai sigur nu o sa fie asa ca sa nu iti faci griji prea mari funda pls
DA! o sa fie obligatorie! si ma bucur! o sa ne maturizeze si educe mai bine decat suntem acum, o sa invatam sa ne facem ordine in viata!
Serios vorbind acum :
eu nu mai am 18 ani de mult, dar n-am facut armata
cine isi imagineaza ca in loc sa-mi vad de treburile mele o sa ma duc sa ma tavalesc prin noroi si sa-mi sune aia goarna-n cap la 5 dimineata ala e nebun
in plus, din cate am inteles, in caz de neprezentare esti pasibil de amenda, nu raspunzi penal. Daca nu as avea proprietati pe numele meu, nici pe aia n-as plati-o. Nu stiu cum sa ne mai scoata banii din buzunar.
De curiozitate, a cui a fost ideea asta?
A venit de la consiliul european obliga toate tarile in care in prezent in armata se duc doar voluntari sa o faca obligatorie.dar. daca nu vrei sa stai cat zic ei, 2.3 ani, intrii la facultate si stai doar 6 luni...chestia cu amenda chiar nu o stiu.dar sunt 100% sigur ca o data ce e obligatorie. daca nu te duci esti sanctionat cu ceva.
Ma pipi pe sanctiunile lor.
le zic verde-n fata : daca vine vreodata cineva sa ne cucereasca (putin probabil, pen'ca oricum ati vandut de pomana toata tara) eu o sa ii ajut.
Si uite cum pierdem noi un an din viata.In loc sa mergem la facultate ma duc in armata.
Armata un lucru bun parerea mea deoarece au aparut pra multi dorgati, obezi si dependenti de internet... Ar fi bine daca sar aproba acest proiect si nu pentru tara ar fi bine ci pentru noi cei care mergem si invatam ceva nu smecherie si furturi si batai si toate cele lasati-va de comentari stupide.In opinia mea ARMATA este cel mai bun lucru care lar putea face tara pentru tinerii din ziua de azi cui nu-i convine NU IMI PASA
Ar putea fi data legea ...bai astia care ati facut armata probabil sunteti de acord. da ganditi-va la aia care au un job stabil si bine platit si vin astia si ii iau pe sus de acasa ..treci la fraiere si pierde tot iesi dupa un an si cauti de lucru mai gasesti o p.a si cum ar fi sa ai 26-27 de ani si sa te frece un soarece de 19-20 ani. Legea trebuia lasata nu scoasa si bagata cand le se scoala lor.de fapt asa e in Romania se schimba parlamentul de 3 ori pe an.ies primari de la un partid la consiliul judetean altii si se *** intre ei ca niste caini in loc sa se alieze pentru un trai mai bun ei se joaca cu vietile noastre si mai vor armata obligatorie din nou.ce nu mai aveti cu ce face salarii mari la cadrele alea f.e ca trebuie sa platiti soldatii angajati.In tara asta prea multi (din guvern) fac lucruri care nu le gandesc. Daca ei cred ca astia care is casatoriti au vreo 25.26.27 ani se vor duce sa le faca lor armata se inseala, parerea mea..lasi copii si nevasta acasa sa moara de foame poate esti singurul care lucreaza ..si te duci la alergat le dealuri si sa faci flotari si alte prostii.Scuze de limbaj dar e chiar aiurea. oricum astia d ela putere au tarate in cap
Ce sa zic nu m-as duce in armata.am atestat de pompier, paznic, politist, carnet a, b dar as lucra acolo.