anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori niste povesti de groaza dar nu foarte

2 răspunsuri:
| BBnikki a răspuns:

Deschide culegerea de matematica. Ia-ti inima in dinti.

| Shi_Atat_Anne_1990 a răspuns:

Intr-o zi obisnuita stateam la barfa cu prietenii mei. james spune:stiu un sat foarte indepartat unde este o casa parasita.se spune ca undeva in acea casa este un fel de incatatie care trezeste la viata toti mortii.eu plec acasa inspaimantata de cele spuse de james.a doua zi de dimineata mama spune:as vrea sa ne mutam de aici deoarece nu mai avem conditii! zis si facut.ei cauta ce cauta si nu gasise nicio casa.toate erau scumpe, dar ramasese o singura casa foarte ieftina si foarte indepartata. parintii confuzi ca nu gasise nimic se hotara sa se mute la acea casa ieftina.o vecina din acel loc a spus sa plecam deoarece legenda spune ca blestemul infernului va cade pe cel mai mic membru al familiei.eu am plecat crezand ca femeia aia e nebuna.noaptea pe la 03:30 aud o voce groasa si ragusita care imi spune:trbuia sa asculti de acea femeie! acum vei avea de suferit! siapoi eu socata ma duc in cameera parintilor mei care nu puteau sa se trezeasca fiindca demonul Twisted Evil Evil or Very Mad i-a facut o vraja. dintr-o data totul din jurul meu se stinse si eu speriata am lesinat.ma trezesc intr-un loc sinistru in care se auzeau tot felul de sunete ciudate. apoi eu ma rog la Dumnezeu si ma trezesc.a 2 a zi le spun parintilor mei sa ne mutam din aceasta casa dar ei parca erau vrajiti si vroiau cu cea mai mare placere sa ramana in acea casa.eu am fugit de acasa, iar demonul Evil or Very Mad Twisted Evil ma urmarea peste tot.in apropiere vad o biserica si am intrat in ea.cand clopotul a inceput sa sune demonul Evil or Very Mad a disparut apoi totul a ramas normal, iar noi ne-am mutat din acea casa inapoi de unde am venit.