| EuDaniel a întrebat:

As dori sa aflu daca in Romania exista locuri cu adevarat bantuite de fantome si spirite care nu isi gasesc linistea. Sunt pasionat de asa ceva si daca imi spune cineva o locatie cu fantome eu si echipa mea de la SDAP - Studiu de activitate paranormala - o sa il investigam si o sa dau si funda pentru cea mai buna locatie.

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Incearca castelul balc din bihor sau padurea baciu din cluj.

8 răspunsuri:
| Carmen100 a răspuns:

Sall! Mergi in padurea Hoia Baciuwinking

| Radeas1 a răspuns:

Firara dracu de investigaţie. Copii, nu aveţi altceva de făcut. Nu, nu există aşa ceva. Dacă tu consideri că există aşa ceva, trebuie să mergi la un psiholog. Şi mie imi mai place să mă mai prefac că există Zombie când mă uit cu prietenii la Horror, dar nici chiar aşa.
by Assassino.

| DaveMustaine a răspuns:

Nu cunosc locuri de acest gen...in Romania, dar sunt sigura ca exista.

| alexanonimu a răspuns:

rolling on the floor))mai oameni buni ati innebunit. las.o mi usor cu filmele ca o sa ajungi dracu la psihologi cu investigatiile tale

| EuDaniel explică (pentru alexanonimu):

Aceasta este parerea ta. Nu pot sa spun altceva. Iti multumesc oricum de raspuns.

| Cristyan99 a răspuns:

Cauta o casa unde a murit un om, sau o casa parasita...

| xXSahadowXx a răspuns:

In Romania nu cred... dar altundeva sa-r putea si eu zic sa te lasi de pasiunea asta fiindca e cam aiurea si daca cumva crezi ca vine vreo fantoma si te sperii o sa ramai cu sechele pe viata

| Vigny_Louis_1976 a răspuns:

Exista pe Facebook o pagina numita comunitatea magica romana. Veti gasi acolo de la documentare, indrumari, dezbateri si pana la scriere horror..Plus istorie, geografie, lucruri nestiute despre diverse locatii, evenimente. poate chiar si colaboratori.