| LadyBy a întrebat:

As vrea anul acesta sa imi fac un club la scoala cu diverse preocupari.Nu stiu ce sa fac.Mai multe intrebari:

1.Sa fac reguli?

2.Sa fie sau nu cu presedinte?

3. Ce loc ar fi perfect?(La noi nu prea sunt lucruri interesante in curtea scolii, dar unde ar fi bine)

4.Sa fie sau nu secret?

5. Daca cineva se inscrie doar de dragul meu si nu ii place dansul si nu vrea, sa il dau afara?

6.As vrea sa fie mai interesant, asa ca o sa folosesc niste "acte", ce acte as putea face?

Răspuns Câştigător
| Barbie331 a răspuns:

Pai : Depinde unde sa ti-l faci, de exemplu, dupa ore cate 15 minute pe zi. Asa ar fi perfect! Da in prima sa-u in a doua zi de scoala invitatii. Uite eu iti compun aici ceva pentru invitatie: Dragi elevi, numele meu este... As dori sa va invit la noul meu club de anul acesta. Cum se numeste noul club?(cum vrei tu sa se numesca.) Ce contine noul meu club?
1.Sa ne distram cum ar fi ca in fiecare zi un membru al clubului sa vina cu cate o idee practica, iar noi sa o facem.
2. La fiecare sfarsit de saptamana sa aiba loc o prezentare de creeatii ale noastre. Lucram pe echipe sa facem un lucru super.
3. Sa avem toata lumea cate o parecla amuzanta.
4.Tot pe echipe in alta saptamana sa compunem pe "trupe" cantece.
5. Melodia castigatoare va fi cantata in fiecare zi de membrii trupei.
6. Oprezentare de talente in prima zi a saptamanii. Apio toata saptamana elevii se vor vota unii pe altii, iar cel mai votat elev va fi presedintele clubului pe toata saptamana. (In prima saptamana esti tu)
7. Sa luam un cadou si sa il infasuram in cate hartii a cati copii sunt in club in ziua aceea. Vom pune muzica de la trupa si cadoul se plimba pe la fiecare elev. Ajunge la cineva, se desface o hartie, iar la ultima hartie desfacuta de elev, acela castiga premiul.
8. Sa facem concurs de dans fete contra baieti. Tragem la sorti doua persoane de la fete, si doi de la baieti. Acestia vor fi juriul.
9. Fiecare va aduce o poza cu un animaut al lui si sa facem o expozitie.
10. Presedintele clubului din fiecare saptamana va primi cate o bomboana de la ceilalti.

Va astept cu drag la noul meu club: TEN THINGS!

Sper sa iti fiu de mare ajutor, imi dai mie fundita? Plz!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, far presedinte trebuie sa inviti pe toti si nu trebuie sa faci dif