Hiiro no Kakera
Brave 10
Hakuouki
Nurarihyon no Mago
7 Ghost
Kuroshitsuji
Fruits Basket
Psychic Detective Yakumo
No.6
Kara No Kyoukai
Skip Beat!
Blood-C
Death Note
Dantalian no Shoka
Monochrome Factor
Durarara!
Gakuen Alice
C]: Control: The Money And Soul Of Possibility
Multe le-am vazut, dar la celelalte o sa trag un ochi. Ms
Cu placere.
Blue exorcist, si plz stii manga black bird am citit-o si eu si vreau sa mai citesc una asemanatoare stii?
Am vazut si anime-ul asta si da o stiu, am citit-o dar m-am oprit, pentru ca nu mi s-a mai parut interesanta. Pai daca vrei iti dau altele mai bune : Stardust Wink, Kyou koi wa Hajimemasu, Watashi ni xx Shintani, Bloody Cross, Rhapsody in Heaven, Dengeki Daisy, Faster than a Kiss [ si de la autorul Chiba Kozue poti vedea cu incredere manga ]... si cam atat imi amintesc momentan. Iti spun sunt manga foarte bune si cautate. Nu o sa regreti daca te uiti. Sa ai o zi frumoasa.
Mersi mult, chiar am sa le citesc.
Nu ai pentru ce. Daca vrei, la manga ma mai poti intreba cate ceva. Stau mai bine la capitolul asta.
Diabolik Lovers, Vmpire Knight, Norigami, Owari No Seraph, Sukitteinayo, etc... Astea sunt foarte super... Vizionare placuta;-)
Shugo Chara, Itazura Na Kiss, School Days, Peach Girl, Lovely Complex, Kimi Ni Todoke, Kaichow Wa Maid-sama, Hell Girl( Jikoku Shoujo)
Haha, le-am vazut pe toate.
Oricum... cauta si tu pe google
Da am cautat, dar sunt foarte multe si de asta am intrebat, gandindu-ma ca o sa primesc animu-ri bune si asa a fost.