| lololololol a întrebat:

As vrea sa aud si eu parerile si opiniile voastre. Azi am fost in parc cu un baiat destul de dragut(D) fratele lui (F) si inca 2 baieti. Cand eram pe niste banci si vorbeam, am observat ca D ma privea aproape mereu. Si cand am ramas doar eu si cu D, el a ramas cu mine, dar nu s-a dus cu ceilalti. Apoi cand F a venit, si D era la cativa cm de mine, F i'a zis lui D sa se impinga, chiar daca F avea destul loc pentru el. Apoi cand eram doar noi 3 F m'a intrebat de ce nu ies cu D, eu am raspuns: pentru ca D nu ma place... Dar cand l'am intrebat pe D cine place, a zis ca o place pe fosta... Ce parere aveti voi?

6 răspunsuri:
| User a răspuns:

Cred ca daca era X, D nu te mai placea, eventual un E, F sau G. Totusi, dragostea vietii tale e C.

| radu a răspuns:

Habar nu am. mai incearca date putin la el poate chiar te place, dar cum se intampla de cele mai multe ori e greu sa recunosti

| Denisaa a răspuns:

Poi tie iti place de "D"? Daca iti place, ar trebui sa il intrebi pe el ce parere are despre tine. Daca te place si el ar trebui sa vorbiti despre asta, poate iese cevabig grin. Dar daca nu il placi atunci nu cred ca ar trebui sa faci mare lucru din astabig grin

Asta este parerea mea, dar u faci ce vreibig grin

| jony a răspuns:

Pai intreaba-l tu pe D. daca te place, noi de unde sa stim daca te place sau nu, faptul ca stai cu un baiat pe banca nu da de inteles ca te place, dar intreaba-l fara teama daca iti place de el, si el iti va zice F.cum sta treaba.Si daca l-ai intrebat pe D si a zis ca o place pe fosta nu stiu de ce mai insisti la D.cand sunt atatia baieti pe lumea asta, gaseste-ti altu care sa fie nu mai pentru tine nu pentru o mie.Succes!

| alinaplus a răspuns:

Mmmm draga mea cam complicata situatie
poate ii place de tine dar vroia sa vada de fapt reactia ta si parerea ta
mai vezi tu

| Incubus a răspuns:

Matematica pura cu multe variabile