Poate ca altceva era daca F vorbea intai cu D separat si apoi vorbea si cu tine. Poate F ar fi aflat o parere sincera a fiecaruia. De obicei, cand trebuie sa dai un astfel de raspuns in public, te abtii sau minti. Cred ca F nu prea a avut o abordare asa cum trebuie. A stricat toata treaba. Poate daca ramaneati tu cu D unul langa altul schimbati macar o vorba. Acum poate ca D chiar tine la fosta, sau poate nu a ajuns sa te cunoasca suficient de bine incat sa poata spuna daca te place. E ceva normal. Ce ai prezentat tu aici e superficial. Va mai vedeti, aveti ocazia sa va cunoasteti mai bine ( cred ca o sa mai iesiti tot asa in grup ) si apoi in timp poate apare vreo relatie. In relatii nu trebuie sa te grabesti dar nici sa astepti prea mult. E nevoie sa fie un anume echilibru. E o arta si nu oricine e artist.
O prietena a avut de aface cu un tip pe care il placeaiar sentimentul era reciproc pentru amandoi. El a sarutato intr-o zi iar ea a vb cu mine pana s-a dus creditul la amandoua.Eu i-am zis ca o so ignore dupa asta si am avut dreptate. Apoi au fost impreunna, dar in timp ce era cu ea se intalnea si cu alta iar ea intr-o zi i-a dat o palma asa ca ai grija de cine iti place.