| lololololol a întrebat:

As vrea sa aud si eu parerile voastre. Azi am fost in parc cu un baiat destul de dragut(D) fratele lui (F) si inca 2 baieti. Cand eram pe niste banci si vorbeam, am observat ca D ma privea aproape mereu. Si cand am ramas doar eu si cu D, el a ramas cu mine, dar nu s-a dus cu ceilalti. Apoi cand F a venit, si D era la cativa cm de mine, F i'a zis lui D sa se impinga, chiar daca F avea destul loc pentru el. Apoi cand eram doar noi 3 F m'a intrebat de ce nu ies cu D, eu am raspuns: pentru ca D nu ma place... Dar cand l'am intrebat pe D cine place, a zis ca o place pe fosta... Ce parere aveti voi?

6 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Este posibil sa te placa, dar poate te place in alt loc(in pat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu avea curajul sa o spuna. daca statea la cativa cm de tine te place pentru ca daca o placea pe ea nu se apropia de tine si stii doar ca baietii ma rog nici fetele nu recunosc in fata celui care il place
te pup si noroc

| Xonia a răspuns:

Mai zapacit cu atatea D si Frolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce de placeri frateeee. da nu aveti gura sa vorbiti si sa va intrebati? ca eu imi spun parerea, dar nu cred ca te-ar ajuta prea mult.ba chiar cred ca o sa te bage in ceata.

| Bacemi a răspuns:

Poate ca altceva era daca F vorbea intai cu D separat si apoi vorbea si cu tine. Poate F ar fi aflat o parere sincera a fiecaruia. De obicei, cand trebuie sa dai un astfel de raspuns in public, te abtii sau minti. Cred ca F nu prea a avut o abordare asa cum trebuie. A stricat toata treaba. Poate daca ramaneati tu cu D unul langa altul schimbati macar o vorba. Acum poate ca D chiar tine la fosta, sau poate nu a ajuns sa te cunoasca suficient de bine incat sa poata spuna daca te place. E ceva normal. Ce ai prezentat tu aici e superficial. Va mai vedeti, aveti ocazia sa va cunoasteti mai bine ( cred ca o sa mai iesiti tot asa in grup ) si apoi in timp poate apare vreo relatie. In relatii nu trebuie sa te grabesti dar nici sa astepti prea mult. E nevoie sa fie un anume echilibru. E o arta si nu oricine e artist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietena a avut de aface cu un tip pe care il placeaiar sentimentul era reciproc pentru amandoi. El a sarutato intr-o zi iar ea a vb cu mine pana s-a dus creditul la amandoua.Eu i-am zis ca o so ignore dupa asta si am avut dreptate. Apoi au fost impreunna, dar in timp ce era cu ea se intalnea si cu alta iar ea intr-o zi i-a dat o palma asa ca ai grija de cine iti place.