Latura ta timida si emotiva pot fi atuuri intr-o reusita sigura(mai ales in actorie unde multi actori mari se folosesc de ceapa pentru a... plange), nu ai de ce sa fi "distrusa", trebuie sa iti urmaresti interesul in viata si sa incerci tot ceea ce iti doresti, succes sper sa te realizezi
No hai ca si eu sunt asa... vreau sa devin actrita dar sunt mai timida... dar mereu ma gandesc ca nu mor daca incerc, si eu as fi distrusa daca mi-ar spune ca nu sunt buna dar as mai incerca si alta data. Nu as pierde nici o sansa care imi iese in cale
Eu am aceeasi problema. Iubesc actoria, dar mi-e frica.Dar cred ca ar trebui sa ne luam inima in dinti si sa facem ce dorim.Doar fii TU!
Incercarea moarte n-are, da-i inainte cu tupeu, ca doar o sa fie cariera ta nu? Succes!
Si eu am fost mai timida dar am urmat cursuri de teatru m-au ajutat foarte mult, am scapat de inhibitii si timiditate . Si eu vreau sa urmez aceasta cariera si am dat auditii pentru un film si m-au respins iar atunci mi-am dat seama ca mai am multe de invatat.
Poti sa incerci si tu sa urmezi cursuri de actorie si daca primesti un refuz asta e, orice infrangere e o victorie mai tarziu...
anonim_4396 întreabă: