| GeorgianaDragus a întrebat:

As vrea sa fac o schimbare in viata meabig grin

Vreau sa adopt un stil de viata nou...batting eyelashes

Pana acum am fost R. A. P[ dura, singuratica, tacuta...] devil

V0i ce stiluri de viata aveti? Cum sunteti >voi?:

R. A. P.[duri]?

Timizi [singuratici]?

Mereu in centrul atentiei [populari]?

Daca va rog si detalii despre voi...big grin

fundita petru stilul cel mai interesant[pe care l`as adopta]winking...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am un stil anume.Am cate putin din toate.Sunt dura, singuratica, tacuta atunci cand am o problema. Sunt timida si indrazneata. Sunt populara inca sa am destui prieteni. Cu restul sunt indiferenta.Cate putin din toate. Asa iti recomand si tiehappy

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

E o tampenie nu o sa adopti un alt stil peste noapte! mie nu imi pasa ce stil am. asa sunt eu si nu cred ca pot sa ma schimb! nu te pacali singura esti RAP fiindca asta e stilul tau! punct!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Cred că vrei să îţi schimbi caracterul...Trebuie să ai multă voinţă şi să îţi recunoşti defectele pentru a încerca să faci lucruri pozitive şi astfel să devii o persoană cu foarte multe calităţi.
Sunt populară, optimistă dar am foarte multe defecte. Mi-ar trebui ceva timp să le scriu pe toate...

pa, pa.

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Păi serioasă, cu capul pe umeri, cunosc simțul umorului.
Populară, hmmm, nu prea cred, sunt mai retrasă de fel, îmi găsesc prieteni greu deoarece nu sunt credulă și nici foarte "blândă" la începutul prieteniei cu un individ.Cu amicii râd, glumesc, mai ies cu ei la un suc...
P. S:Nu trebuie să adopți un anumit stil, fii tu însuți, iar dacă nu prea "te cunoști" apelează la un medic psiholog.

| momo a răspuns:

Pai de la un timp sunt indiferenta... pur si simplu nu ma mai agit pentru unele chesti neimportante iar atunci cand trebuie sa ma zbat/agit sa fac ceva sau sa reusesc ceva ma implic f mult... daca cu o persoana (nou cunoscuta) pot sa ma inteleg si mi se pare ok ma imprietenesc cu respectivul dar daca e o persoana care vrea doar sa mai cunoasca pe cineva asa ca sa fie nu mersi, doar amici.
in rest sunt o persoana normala, nici nici; am prieteni cu care am o gramada de amintiri soopper laughing. am hobby-uri care mai de care (chitara, blog, desen, poze, etc)... fiecare zi mai nebuna decat precedenta si mai bogata in amintiri bune si rele

un sfat: analizeaza ceea ce / cine merita si ce/cine nu, buucurate de fiecare gafa pe care ai facut-o, fi atenta la ce se intampla in preajma ta dar privestele intr-o luminaa bunawinking
hmm.cam atat aaaa si nu mai fi dura/singuratica/etc happy

sa ne zici si noua combinatia castigatoare happy

| GeorgianaDragus explică:

La R. A. P. am uitat sa mentionez ca ascult si dansez pe rap, hip hop, [Nane, Bitza...] big grin

| A_7901 a răspuns:

Eu sunt eu insami. Vorbesc cu toata luma, nu imi plac conflictele, de aceea evit persoanele cu care as putea avea asa ceva.Imi place sa comunic, sa fiu informata si sa am multa lume in jur.

| saddasdasdad a răspuns:

Eu mancanc un covrig in pauza si beau o cafea si rad de tine. oare ce stil de viata e asta?

| stuffhappens a răspuns:

Bai... deci rap inseamna dur, singuratic sau numai dur? ca ai scris altfel intr-o parte laughing. R. A. P is initialele de la ceva?

| Mirella_6464 a răspuns:

Stilul meu?thinking
Hmmm.
Pai nnici eu nu stiu sigur... Poate reusesti sa deduci tu.
Sunt nebuna.[la figurat nu la propriu:d]
Vesela mereu.
Optimista.
Imi plaace mult sa iubesc.
. Sa traiesc viata la maxim.
Sa rad.
nu stiu daca e un stil anume care l'am abordat.
E asa cum ma simt eu.
Inceark si u sa fii exact asa cum simti.
App:spune-mi cam ce stil sunt eu daca te pricepi.
Eu chiar nu'mi dau seama.straight face
Succeslove struck