anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa inteleg si eu de ce este anormal sa crezi in Dumnezeu, de ce unii oameni te considera nebun din aceasta cauza? Mie imi este teama sa le vorbesc oamenilor prea mult despre asta, deoarece pot fi catalogata drept nebuna, sau pot fi chiar injurata.De ce bunatatea si credinta inseamna ceva anormal?
De ce esti considerat de catre unii oameni deplasat atunci cand vrei sa fii cat mai amabil cu ei, cand iti faci multe griji pentru ei?

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Unii oameni nu cred ca Dumnezeu exista dar u nu trebuie sa te iei dupa ei happyFiecare crede ce vrea si in cine vreawinking
Eu una cred in Dumnezeu pentru ca mereu cand m-am rugat la el ma ajutat.big grin Daca el nu ar exista cine ne-a creat?
Oricum fiecare cu ce credewinking

| CrucifiedCountess a răspuns:

In ziua de azi. bunatate? faca sa ceri ceva in loc? raaar! dar datunci de ce e anormal sa nu crezi in asa zisul Dzeu? nu te gandesti ca religia asta a fost inventata tot de oameni!
nu vreau sa ma mai bag la certuri stu[pide oricum pentru niciunii dintre nooi nu sunt destule argumente si asa cum cer ca nimeni sa nu incerce sa ma convinga de ceva asa nici eu nu incerc sa conving pe nimeni. de azi inloco nu ma mai bag la polemici de genul ca sunt satula de acei oamei care, daca nu zici ce zic ei, categorisesc raspunsul tau ca fiind stupid. iar daca ceea ce crezi este stupid...nu mai e loc.

| yadora a răspuns:

Pentru ca pe ei ai depaseste situatia si nu stiu cum sa reactioneze; de aceea incearca sa te inferiorizeze; ignora-i findca nu merita atentia...cand ai va lovi vreun impas atunci isi vor mai indrepta spasiti fata catre dumnezeu.

| giovana a răspuns:

Tine-l pe Dumnezeu in sufletul tau, fii buna, amabila, miloasa cu toti oamenii si, lasa-i sa creda ce vor. Tu urmeaza-ti credinta!

| alma a răspuns:

Pentru ca "omul" se crede atat de mult in inteligenta si sclipirea mintii lui incat nu poate sa vada ca de fapt este atat de mic si neansemnat in tot universul, ca este atat de fragil, ca azi poate exista iar maine nu mai este. Eu cred in D-zeu, si nu consider nimic anormal in asta.Pa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iisus a spus;"Lasati copiii sa vina la mine"O alta vorba spune ca "Nebunii si copiii sint cel mai aproape de Dumnezeu"Cum vrei sa-ti spuna o lume traita in pacat? Nu poate intelege cum nu poate intelege un peste de ce nu traim in apa. urmeaza calea caci daca vrei sa fii intre amindoua caile vei alege; Nebunia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce trebuie sa le vorbesti oamenilor despre Dumnezeu? Esti preot, esti sectant, care-i baiul?
Mergi la biserica, roaga-te si traieste normal si moral. E destul.