| 151220 a întrebat:

As vrea sa-mi dati niste jocuri : ex. leapsa sau flori fete si baieti. Unele mai noi Fundaaaa!

Răspuns Câştigător
| MiniieKidda a răspuns:

Ochi Albastrii, Telefonul American Etc Astea in general ma joc eu big grin afara cu prieteni sunt f amuzante =]] radem la ele mult

| 151220 explică (pentru MiniieKidda):

Imi spui cum se joaca? =D.

2 răspunsuri:
| MiniieKidda a răspuns:

Paii ochi albastri :
1.Deci sunt 2 in fata si pun un numar de la 0 la 10
Ceilalti spun un numar pana il gghicesc cand il ghicesc daca e fata se pun baieti si cand e baiat se spun fete
3.aia 2 din fata zic 5 baieti sau 5 fete
4.Ala care o ghicit numarul spune cei face la primul baiat si aia 2 din fata zic numele baiatului care il stie si ala si tot asa al 3-lea si tot asa.
5.Cand se termina aia cu 5 baieti sa zica ala/aia isi alege 2 baieti din aia 5 baieti si dupa zice aia tonguee care alegi pe de ex Bogdan sau florin? si aia zice pe Florin ma rog acum am dat eu 1 exemplu big grin

Si telefonul american este:din toti copii iese un copil
si dupa un copil ii zice la alt copil si copilul acela ii zice la alt copil un lucru fiecare copil trebuie sal tina in mine acel cuvant si ala din fata intreaba ex: ce-ai mankat aseara? si copilul zice ex:o floare daca ii se potriveste iasa si intreaba el dupa ce ii intreaba pe toti copilul primul big grin

Sau sultanul

Toti prieteni tai se aseara unu langa altu dintre toti prieteni tai iasa 1 copil dupa aceea copii aia isi zic nume dintre ei care se joaca in momentul ala si ala din fata zice ex.Du-te si pupai mana la fata care ti-a zis-o primul copil si te duci sai pupi mana big grin
P.S LA JOCURILE ASTEA STATI cum stati si al flori fete si baieti la toate daca n-ai inteles ceva Zi-mi si iti mai explic odata
Succes! :X