Recomand eforie nord, plaja si apa curata; pentru vreme uite aici http://www.meteolive.ro/Vremea_in_Constanta-Eforie_Nord.html
Bună.
Eu am plecat joia trecută şi am venit luni, a fost cald, frumos. A, şi am fost la Eforie Nord.
Dar, acum a cam început să fie apa rece... tocmai am vb. cu un coleg de clasă care e tot la Eforie Nord, şi mi. a spus că. i apa foarte rece, şi că se întoarce mâine, că n au ce face acolo, având în vedere timpul.
De ce nu te ai dus mai devreme?
Depinde de ceea ce-ti place tie...Intotdeauna am ales statiunea Mamaia, deoarece, in ciuda celor spuse este o statiune mult mai curata decat altele.Multi spun ca este o statiune pentru fitosi dar nimeni nu a incercat un plimbare cu un skyjet spre exemplu sa vada cata adrenalina este...Insa ai mai putea alege Costinesti pentru a nu chieltui mult, insa nu cred ca e cazul fiindca nu stai mult, Neptun-Olimp pentru bazele de tratament sau mai stiu eu ce, Vama Veche pentru un sejur necomformis si multe altele. Vremea stiu ca e destul de buna, apa calda pentru sezonul asta. Sper sa te fi ajutat!
Maditza, eu iti recomand sa te duci la Navodari. Acolo e ce-a mai curata plaja, nu este nici aglomeratie si este foarte frumos. Am fost si eu decurand acolo si mi-a placut foarte mult. Vremea a fost frumoasa, cu adieri de vant si apa calda. Nu exagerat de calda apa, deoarece in unele zile era si mai rece.
La nepun am fost si eu. este muninat. apa este cam rece dar te obisnuiesti repede!
Yurisa întreabă: